
در دنیای امروز، زمان در اختیار مردم بسیار محدود شده و این محدودیت زمانی با توجه به افزایش ساعات کار و اشتغال افراد اعم از مرد و زن در محیط بیرون از منازل، تبعاتی با خود به همراه داشته، که عدم اختصاص وقت به پخت و طبخ غذا که در گذشته توسط کدبانوی خانه انجام می شد از جمله این تبعات به شمار می رود. از این رو برای پر کردن این خلاء واحدهای متعددی نظیر رستوران ها و فست فودها با هدف ارائه انواع غذا به افراد جامعه پدیدار گشته اند. البته در این مشاغل ابتکارات و خلاقیت هایی نیز مشاهده می شود که در این ارتباط مشخصاً می توان به مجموعه (ساندویچ لادن) واقع در بازارچه سنگ فرش شده زرجوب شهر زیبا و توریستی رشت؛ که سرآشپز خوش ذوق و هنرمندش با تمرکز بر خلق طعم های اصیل و ارائه ساندویچ های سالم و بسیار خوشمزه در محیطی بسیار گرم و صمیمی، انواع ذائقه گیلانی و ایرانی را جذب هنر و تجربه خود کرده و توانسته گوی سبقت را به گواه مردم منطقه از رقبای خود برباید اشاره کرد. لذا با توجه به این مهم، در ادامه سلسله گزارشات معرفی واحدهای برتر صنفی، مصاحبه ای اختصاصی با مدیر موفق و تحصیلکرده (ساندویچ لادن) انجام داده ایم، که از نظر شما می گذرد:

در ابتدای این مصاحبه وقتی از خانم لادن عموئی که با هنر خود، طعم های خاص و مورد پسندی از انواع ساندویچ های دست ساز را برای مشتریان مجموعه خلق می کند، رمز موفقیتش را جویا شدیم، بیان کرد: «اول لطف خدای مهربان، دوم حمایت های بی دریغ والدین و خواهرانم و سوم پشتکار و ایمان داشتن به موفقیت (رسیدن به هدف). البته هنوز تا رسیدن به اهداف بزرگ تر مسیر پرچالشی را پیش رو دارم.»

این سرآشپز حاذق و پرتلاش همچنین با اشاره به اینکه عاشق داستان طعم سازی غذاهاست و استفاده از چاشنی های متفاوت، جایگاه ویژه ای در طبخ و آماده سازی غذاهای (ساندویچ لادن) دارد، در پاسخ به این سؤال خبرنگار ما که آیا با این حرف موافق هستید که غذایی که با عشق و علاقه درست شود، طعم و مزه بهتری دارد یا خیر، اظهار کرد: «قطعاًهمین طور است. غذایی که با جان و دل پخته شود، طعم مطلوبی می گیرد. وقتی با عشق آشپزی می کنید همه معادلات تغییر می کنند و شما مهمانان خود را به دنیایی خوشمزه و طبخی بی نظیر دعوت می کنید. به عبارتی؛ دست پخت هر آشپز شما را به دنیای عمیق وجودش می برد و اگر عمیق باشید، می توانید میزان عشق به کار رفته و روح دمیده او در غذا را بچشید. که در این رابطه با قاطعیت اعلام می کنم چاشنی تمام غذاهای (ساندویچ لادن) عشق است و هر شخصی اگر یکبار ساندویچ های دست ساز، تازه و خوشمزه ما را میل کند، دیگر به سمت واحدهای مشابه نخواهد رفت!»
وی در همین حال حرفه ی آشپزی را با مشاغل دیگر متفاوت دانست و آنگاه با تأکید بر اینکه امروزه آنچه در صنعت غذا مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است، به روز بودن در صنعت آشپزی را به خصوص در استان گیلان امری ضروری ارزیابی کرد و افزود: «با توجه به اینکه تازگی و کیفیت مواد اولیه نقش کلیدی در طعم غذای پخته شده ایفا می کند، از ابتدای شروع به کار مجموعه (ساندویچ لادن)، بهترین و سالم ترین مواد اولیه را بنا به نیاز مصرف خریداری می کنیم و تمام تلاش مان اینست که مواد اولیه نامرغوب وارد آشپزخانه نشود. چرا که سیاست ما تنها فروش غذا نیست بلکه رسالت اصلی ما این است که ضمن حفظ سلامتی مشتریان خود؛ استانداردی تازه از یک غذای سالم، متفاوت و با کیفیت را برای همه اقشار جامعه از کودکی تا کهنسالی فراهم کنیم و این عزیزان؛ لذت کنار هم بودن و حال خوش یک وعده غذای خوب و سالم را در (ساندویچ لادن) جستجو کنند.»
خانم لادن عموئی در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از والدین، اعضای خانواده و همچنین حُسن اعتماد گردشگران، مردم عزیز گیلان و به خصوص رشت که غذاهای (ساندویچ لادن) را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و برای مسئولان بهداشت، شهرداری، اماکن نیروی انتظامی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی، اهالی و کسبه بازارچه سنگ فرش شده لب آب شهر رشت و دیگر دست اندرکارانی که با این مجموعه همکاری و تعامل دارند آرزوی توفیق و سلامتی نمود.
آدرس: رشت، لب آب، بازارچه سنگ فرش شده زرجوب
ساعت کاری: همه روزه
از ساعت12 ظهر تا 12 شب
تلفن سفارشات: 09381821373
اینستاگرام: sandwichladan



امروزه شرایط تورمی جامعه، تصمیم گیری های اقتصادی را تحت الشعاع قرار داده و سبب شده اکثر مردم، طلای آبشده را به عنوان یکی از مطمئن ترین شکل های طلا برای سرمایه گذاری انتخاب کنند. اما از آنجا که تشخیص طلای اصل از تقلبی نیاز به دقت و دانش دارد. خبرنگار ما در سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی نمونه و برتر، در این شماره گفتگویی با آقایان حسین و هاشم عباسی مدیران پرتلاش و خوش سابقه ی آزمایشگاه طلا (گیلازر) که زیر نظر اتحادیه طلا و جواهر تهران و رشت؛ با اعمال مدیریتی کارآمد، توانسته اند امکان بررسی عیار و خلوص طلای آبشده و سایر مصنوعات گرانبها را در وهله اول برای فعالان این صنف؛ همچون سازندگان، ویترین داران و بنکداران و در ادامه برای مردم استان فراهم آورند انجام داده؛ که در این زمینه ما به شما این تضمین را می دهیم که هر خرید شما از قطعات طلای آبشده با برند آزمایشگاه طلا (گیلازر)؛ نه تنها یک معامله، بلکه شروع یک رابطه ی دوستانه و بنیادی با این مجموعه معتبر و قابل اعتماد عیار سنجی طلا خواهد بود.
مهندس حسین عباسی که از دوران کودکی با (طلا) این فلز گرانبها سر و کار داشته و به خوبی بر رمز و راز فاکتورهای جلب رضایت و اعتماد مشتری مسلط است. در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اینکه حرفه ری گیری طلا و همچنین جواهر سازی در خاندان پدری و مادری وی، قدمتی بیش از 70 سال دارد و در حال حاضر بسیاری از اقوام و بستگانش به فعالیت در این رسته ی شغلی اشتغال دارند اظهار کرد: « به عنوان یک برند خوش سابقه، از آغاز به کار آزمایشگاه طلا (گیلازر) با سر لوحه قرار دادن آموزه های ارزشمند بزرگان خود و داشتن تعهد و نظم و انضباط کاری؛ هوشمندانه و هدفمند، اولویت هایی را برای خود ترسیم کرده ایم تا بتوانیم به جهت آینده نگری و به روز بودن در بازار عیار سنجی طلا کشور، پیشتاز و پیشقدم باشیم. چون بر این اصل معتقدیم که مقوله کیفیت خدمات برای ما پایانی ندارد و اعتماد مشتریان (از جمله جواهرسازان، تجار طلا و خریداران حقیقی) به برند (گیلازر) با هیچ مبلغی قابل معاوضه نیست و ما این اعتماد را از مهم ترین سرمایه های خود قلمداد می کنیم.»
مدیر آزمایشگاه طلا گیلازر همچنین با بیان اینکه بررسی عیار و خلوص طلای آبشده، یک کار کاملاً تخصصی است، خطاب به افراد جامعه مبنی بر اینکه به چه نکاتی در خرید طلای آبشده باید توجه کنند، افزود: «مرحله اول: حتماً طلای آب شده را از مراکز معتبری که جواز کسب آب شده فروشی دارند خرید کنید. مرحله دوم: حتماً روی طلای آب شده، کد شناسایی و شناسه آزمایشگاه (انگ طلا) حک شده باشد. چون طلایی که انگ ندارد ممکن است تقلبی باشد. مرحله سوم: برای تعیین انگ طلا می توانید وارد سایت reygiri.com (سامانه اعلام عیار طلاهای ذوب شده) شوید. مرحله چهارم: انگ 6 رقمی طلا را در سامانه وارد کرده و گزینه نمایش آرشیو را بزنید و مشخصات کامل قطعه طلای آب شده همچون نام مرکز ری گیری، وزن طلا، عیار طلا و ... را پی گیری و مشاهده کنید. البته در این رابطه لازم به توضیح است که معمولاً انگ طلای آزمایشگاه های دارای مجوز شهرستان ها شماره 4 رقمی داشته و قابلیت استعلام از اتحادیه شهر محل سکونت را دارند؛ در حالی که کد 6 رقمی قطعات طلا آب شده ی آزمایشگاه هایی که زیر نظر اتحادیه طلا فروشان تهران انگ می خورند، قابل بررسی از طریق سامانه ری گیری کشوری (reygiri.com) و یا تماس با تلفن گویای 02188931833 هستند. مرحله پنجم: حتماً از طلافروش و مغازه دار فاکتور رسمی با مهر و امضا و رسیدی که وزن طلا، عیار و شماره انگ ثبت شده باشد دریافت کنید.»
در ادامه این مصاحبه آقای هاشم عباسی ارتباط صمیمانه و دو سویه با مشتریان عزیز را دارای نتیجه برد _ برد دانست و اظهار کرد: «ما ایرانی ها ضرب المثل معروفی داریم که آدم خوش حساب شریک مال مردمه! ما نیز سعی داشته ایم از ابتدا با مشتری مداری، صداقت کاری و همچنین ارائه خدمات با کیفیت و درست؛ رفته رفته برای آزمایشگاه (گیلازر)، اعتبار آفرینی کنیم و شاید یکی از علل خوشنامی امروز آزمایشگاه طلا (گیلازر)، به واسطه همین اعتمادی باشد که در مورد مسائل اعتباری و مالی نسبت به مجموعه مان شکل گرفته است.البته به طور حتم مجموعه خود را عاری از نقص نمی دانیم و در این راستا با توکل به خدا و به پشتوانه اعتماد مشتریان عزیز، در اهداف و چشم انداز طرح توسعه کاری آزمایشگاه طلا (گیلازر) پی گیر برنامه های جدیدی جهت خدمات رسانی بهتر هستیم»
مدیریت آزمایشگاه طلا (گیلازر) در پایان مصاحبه از حُسن نظر و تعامل اتحادیه و همچنین اعضای محترم صنف طلا و جواهر فروشان و مردم فهیم استان گیلان که از ابتدای فعالیت آزمایشگاه طلا (گیلازر) تاکنون به مجموعه اعتقاد و اعتماد داشته اند، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.
آدرس:رشت،خیابان شریعتی پاساژ خزر،طبقه اول
تلفن گویا: 02188931833
تلفن ثابت: 01333235633
تلفن همراه: 09373367481

امروزه دندان ها نقش مهمی در سلامت جسمانی، آراستگی، زیبایی و وضع ظاهری صورت انسان ایفا می کنند و رعایت اصول بهداشت دهان و دندان بیش از هر زمان دیگر امری ضروری محسوب می شود. اما متأسفانه اغلب افراد جامعه به دلیل ترس و اضطراب از فضا و محیط مطب های دندانپزشکی، از رفتن به نزد دندانپزشک امتناع می کنند و مادامی که درد دندان، طاقت آنها را به انتها نرساند، به مراکز دندانپزشکی مراجعه نمی کنند. در این راستا مطب دندانپزشکی پیشرفته خانم دکتر المیرا ظُهَری، با بکار گیری جدیدترین متدهای طراحی لبخند و زیبایی، با دارا بودن کادری مجرب و ارائه بهترین خدمات زیبایی و درمانی در فضایی کاملاً آرامش بخش و به دور از استرس، با استفاده از به روزترین تجهیزات و فناوری های مدرن و به روز دنیا، نقش مهمی در حفظ و بهبود سلامت دهان و دندان جامعه داشته و این امکان را به بیماران می دهد تا با خیالی آسوده و راحت، به طیف وسیعی از خدمات دندانپزشکی، دست پیدا کنند. به همین منظور در ادامه سلسله گزارشات معرفی توانمندی های جامعه پزشکی مصاحبه ای با خانم دکتر المیرا ظُهَری، جراح و دندانپزشک موفق گیلانی انجام داده ایم که با هم مرور می کنیم:
خانم دکتر المیرا ظُهَری، با سابقه ای درخشان در حوزه ی دندانپزشکی، یکی از دندانپزشکان جوان و خوش آتیه کشور محسوب می شود که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، در راستای خدمات رسانی بهینه و رفاه حال مردم، مطب دندانپزشکی خود را به عنوان یکی از مجهزترین و مدرن ترین مراکز دندانپزشکی منطقه، در شهر آستانه اشرفیه راه اندازی کرده است.

این دندانپزشک موفق و توانمند در مصاحبه با خبرنگار ما با بیان اینکه امروزه پیشرفت تکنولوژی، علم دندانپزشکی را کارآمدتر و کارپسندتر کرده و به متخصصان دندانپزشکی این امکان را می دهد تا با روش های هوشمند تر از گذشته کار کنند، اظهار کرد: در مرکز دندانپزشکی تحت مدیریتش بیشتر خدمات، همراه با پیشرفته ترین و مدرن ترین تکنولوژی روز دنیا با مرغوب ترین مواد مصرفی، به متقاضیان و مراجعه کنندگان ارايه ميشود و این به روز بودن کلینیک؛ دندانپزشکی آرمش بخش و بدون درد، دقت بالا، سرعت و راحتی بیمار و عدم تهاجمی بودن درمان و صدها فایده دیگر را برای بیماران به ارمغان داشته است. کمااینکه هر قدر اين تجهيزات مدرنتر و به روزتر باشد؛ بيمار خشنودتر، راضيتر و بازدهي كار بالاتر و كيفيتر خواهد بود.

وی در ادامه با بیان اینکه حرفه ی دندانپزشکی تلفیقی از تجربه، تدبیر و هنر است، افزود: در گذشته افراد با خراب شدن دندان ها، برای اینکه بتوانند غذا را به خوبی میل کنند به دندانپزشک مراجعه می کردند، اما امروزه علاوه بر آن، برای امور زیبایی نیز به دندانپزشک مراجعه می کنند و متقاضیان، کیفیت و زیبایی را از دندانپزشک مطالبه دارند؛ که در این راستا این وجه از خدمات دندانپزشکی (زیبایی) تحت مقوله هنر تعریف می شود.

خانم دکتر ظُهَری در همین حال با اشاره به اینکه داشتن لبخندی زیبا، دارایی ارزشمند برای هر فرد محسوب می شود و به لحاظ عاطفی، اجتماعی و حتی شغلی مزایایی دارد که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست، طراحی لبخند را یکی از مهم ترین جنبه های دندانپزشکی زیبایی دانست و افزود: تا قبل از نفوذ تکنولوژی در علم دندانپزشکی، این کار بر اساس فرضیات و صلاح دید دندانپزشک انجام می شد که طبیعتاً با خطاهای انسانی همراه بود. اما امروزه با وجود تکنولوژی های منحصر به فرد و وجود نرم افزارهای ویژه، دیگر چنین خطاهایی مشاهد نمی شود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه توقعات مردم از خدمات دندانپزشکی می بایست با محوریت درمان و سلامت باشد خاطر نشان کرد: افراد جامعه باید حتماً به دندانپزشکی، خوش سابقه مراجعه داشته باشند تا با بهره مندی از خدمات وی و تلفیقی از هنر، خلاقیت و دانش او؛ به لبخندی زیبا دست یابند. کمااینکه اگر روش های زیبایی دندان و به اصطلاح لبخند زیبا به درستی انجام شود، نه تنها ایرادی ندارد، بلکه با طبع زیباپسند انسان همخوانی دارد.
این جراح دندانپزشک در ادامه با اشاره به اینکه رعایت حقوق بیماران یکی از محورهای اساسی در تعریف استانداردهای خدمات وی محسوب می شود، افزود: همیشه خود را جای بیماران و مراجعین قرار داده و تمام همت و تلاشش این بوده که خدمات در بالاترین سطح و با استفاده از بهترین نوع مواد مصرفی ارایه شود تا بتواند پاسخگوی اعتماد مردم به شکل شایسته ای باشد.
خانم دکتر المیرا ظُهَری در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان نظام پزشکی، معاونت درمان، مردم عزیز و پرسنل کلینیک؛ از اعضای خانواده و به ویژه همسر خود آقای دکتر محمد غفوریان متخصص پوست، مو و زیبایی که همیشه یار و یاور وی در فراز و نشیب زندگی بوده و است، تشکر و قدردانی کرد و افزود: بنده و همسرم آقای دکتر غفوریان بر این باور هستیم که داشتن اعتماد بیماران و مراجعه کنندگان محترم کلینیک، ارزشمندترین سرمایه ما است و در این رابطه برای خدمت به مردم و بهبودی سلامتی شان تمام تلاش مان را می کنیم.
آدرس:آستانه اشرفیه،خیابان شهید منتظری ساختمان پزشکان پارسیان،طبقه 3،واحد 8 کلینیک پالادیوم
اینستاگرام دکتر المیرا ظهری: Drzohari
اینستاگرام دکتر محمد غفوریان: dr.ghaforian
تلفن: 01342136443 – 09379891190


علم ژنتیک: انقلابی در پزشکی مدرن
امروزه با تحولی که در دنیای پزشکی ایجاد شده، ژنتیک پزشکی؛ انقلاب بزرگی در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری ها ایجاد کرده و دانش آموختگان این رشته به عنوان چشم سوم پزشکان بالینی، با اتخاذ راهکارهای لازم و آنالیز ژنتیکی سلول های انسانی به بررسی دقیق علل ناهنجاری های کروموزومی و ژنتیکی می پردازند و این امکان را به پزشکان محترم می دهند تا با تشخیص دقیق تر، تداخل درمانی کمتر و البته روش هایی نظیر فارماکوژنومیکس و ژن درمانی، مسیر درمان و پیشگیری بهتر بسیاری از بیماری ها را هدفمندتر و هوشمندانه تر از گذشته پیش ببرند. به این بهانه، در سلسله گزارشات معرفی توانمندی های جامعه پزشکی، این افتخار نصیب ما شد تا با دکتر ((علی صابر)) متخصص ژنتیک پزشکی، فارغ التحصیل از دانشگاه خرونینگن کشور هلند و عضو انجمن تحقیقات سرطان آمریکا به گفتگو بنشینیم. آنچه در ادامه می خوانید ماحصل گفتگوی نیم ساعته ی است که او با وجود برنامه کاری سنگین، با خبرنگار ما انجام داده است.

مختصری از سوابق دکتر علی صابر
دکتر علی صابر، با سابقه ای درخشان در حوزه ی علم ژنتیک پزشکی و سرطان، یکی از پزشکان جوان و خوش آتیه کشور محسوب می شود که در راستای خدمات رسانی بهینه و رفاه حال مردم، با افتتاح و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی ژنتیک پزشکی تحت مدیریت خود، نقش مؤثري در پروسه تشخیصی بسیاری از بیماری هایی که زمینه ژنتیکی و ارثی دارند داشته و در این ارتباط، استقبال جامعه پزشکی و مراجعه کنندگان محترم از خدمات تخصصی و دقیق این مجموعه که شامل انواع آزمایشات ژنتیک همانند: بررسی ژنتیک سرطان، تشخیص ژنتیکی پیش از تولد، بررسی سلامت جنین با روش غیر تهاجمی NIPT، بررسی اختلالات کروموزومی در جنین و فرد، بررسی اختلالات تک ژنی با روش NGS ، بررسی های ژنتیکی پیش از ازدواج و بارداری، تعیین هویت و... است مؤید این موضوع می باشد.
یکی از معتبرترین آزمایشگاه های ژنتیک پزشکی کشور
از آنجایی که انجام آزمایش های ژنتیک نیاز به دقت عمل ویژه ای دارد و هر گونه خطا می تواند زمینه بروز پیامدهایی مانند سقط جنین، تولد نوزاد مبتلا به مشکلات ژنتیکی، پیشرفت سرطان و غیره را افزایش دهد، آزمایشگاه تخصصی ژنتیک پزشکی دکتر صابر، از نظر پرسنل و تجهیزات در بالاترین سطح استانداردهای آزمایشگاهی قرار دارد. خبرنگار ما که جهت مصاحبه به این آزمایشگاه ژنتیک پیشرفته عزیمت نموده، به این نکته اشاره می کند که موقعیت دسترسی بسیار خوب، بهداشت محیط، طراحی و چیدمان هوشمندانه بر اساس اصول زیبایی شناسی، نظارت مستمر بر کیفیت آزمایش ها، انجام برخی از آزمایش های اضطراری به صورت اورژانسی، داشتن پرسنل با تجربه و آموزش دیده در رشته ژنتیک، استفاده از تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا و از همه مهم تر، تخصص، احساس مسؤلیت و سابقه درخشان دکتر ((علی صابر))، این آزمایشگاه ژنتیک پزشکی را قابل اعتماد و به عنوان اولین و بهترین گزینه انتخابی در سطح استان و شمال کشور، برای افرادی که به بیماری های نادر ژنتیکی، سرطان، ناباروری و سقط مکرر جنین مبتلا بوده و یا در صدد ازدواج فامیلی هستند و یا نگران اینکه «آیا بیماری ژنتیکی یا مشکلات کروموزومی خاصی دارند یا خیر؟! اینکه آیا در معرض خطر ابتلا به برخی از مشکلات سلامتی به خصوص بیماری های ارثی نادر و حتی برخی از سرطان ها هستند یا خیر؟! اینکه آیا حامل ژن جهش یافته خاصی هستند یا خیر؟! آیا احتمال انتقال آن به فرزند شان وجود دارد یا خیر؟! تبدیل کرده است.
اهمیت صیانت از حقوق مراجعه کنندگان
این متخصص ژنتیک موفق گیلانی با بیان اینکه تکریم مراجعه کنندگان و ارباب رجوع، بخشی از کیفیت خدمات آزمایشگاه تخصصی ژنتیک پزشکی دکتر صابر محسوب می شود، متذکر شد: از بدو شروع فعالیتش تاکنون اولویت هایی را در راستای رعایت حقوق مراجعه کنندگان محترم ترسیم کرده و همواره بر این باور است که وجدان، انسانیت و درستکاری را سرلوحه خدمات داشته باشد و از این رهگذر همیشه خود را جای مراجعین قرار داده و تمام تلاشش معطوف به این بوده که خدمات آزمایشگاه تخصصی ژنتیک پزشکی تحت مدیریتش را با بالاترین دقت و صحت نتایج آزمایشگاهی، مطابق با آخرین استانداردهای آزمایشگاهی ژنتیک دنیا ارائه نماید تا بتواند به شکل شایسته ای پاسخگوی اعتماد مردم و جامعه پزشکی باشد.
تشکر و قدردانی
دکتر علی صابر در پایان این گفتگوی صمیمی ضمن آرزوی موفقیت برای همه تلاشگران حوزه سلامت جامعه از اساتید دانشگاهی خود، والدین، همسر، اعضای خانواده، همکاران آزمایشگاه و همچنین مراجعه کنندگان عزیز تشکر و قدردانی کرد و افزود: همیشه بر این باورم که تا موقعی که توان دارم جهت خدمت به بیماران و کاستن درد آنها و بهبود زندگی هموطنانم تلاش نمایم. به عبارتی: زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست؛ هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود؛ صحنه پیوسته بجاست؛ خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.
کلام آخر
حرف هایمان که به انتها رسید؛ در این فکر غوطه ور شدم که بیان تلاش ها و فعالیت های مجدانه چهره هایی همچون دکتر ((علی صابر)) که با برنامه ریزی و هدف گذاری درست منشأ خدمات ارزشمندی در عرصه ملی و بین المللی علم ژنتیک پزشکی محسوب می شود؛ فرصتی هستند برای کشور تا از تجربیات و ایده های ارزنده این افراد خلاق و با دانش استفاده بهینه ای داشته باشیم و شرایطی فراهم کنیم تا این افراد بتوانند ایده ها و برنامه های خود را در توسعه امر تشخیص و درمان پزشکی کشور اجرا کنند.
آدرس: رشت، گلسار، بلوار نماز،مجتمع الماس، طبقه اول، واحد 3 و 4
تلفن: 01332134245
اینستاگرام: dr.alisaber
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


شهر رشت؛ بدون شک بهترین مقصد گردشگری غذا در سراسر ایران است. شهری با رستوران های متعدد، که هر یک در نوع خود بی نظیر هستند و نقش پررنگی در رونق اقتصاد گردشگری بازی می کنند. بنابراین در این شماره با سرآشپزان حرفه ای و خوش سابقه رستوران صدف، آقایان: جعفر حق شناس و امیر حمیدی که با هدف توسعه کسب و کار سالم، متعهد و پایدار در صنعت رستوران داری و گردشگری غذا؛ بهداشت، کیفیت و سلامت غذایی را در سطح بسیار عالی سرلوحه خدمات خود قرار داده اند مصاحبه ای اختصاصی انجام داده ایم که در ذیل می آید:

آقای جعفر حق شناس در مصاحبه با خبرنگار ما ابتدا با بیان اینکه امروزه آنچه در صنعت رستوران داری مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است، اظهار کرد: «از شروع به کار مجموعه، به پاسداشت فرهنگ غذایی مردم گیلان و به ویژه شهر رشت، با تکیه بر تیم حرفه ای رستوران صدف، اولویت هایی را در جهت حفظ حال خوب و پذیرایی شایسته از میهمانان و گردشگران، برای خلق استانداردی تازه از یک غذای سالم، متفاوت و با کیفیت ترسیم کرده ایم و بر این اساس، روزی که داشتیم برای برند رستوران صدف تعهد می نوشتیم، به گزینه های زیادی فکر کردیم و در نهایت یکی از سخت ترین آیتم ها را انتخاب کردیم و متعهد شدیم هر روز مواد اولیه همان روز را خریداری کنیم. از گوشت گرم و متریال با کیفیت و سالم استفاده کنیم تا تحت هيچ شرايطي؛ (بهداشت، کیفیت و سلامت غذایی) رستوران صدف تغيير نكند. این تعهد آسانی نیست ولی سختی اش به لذتش می ارزه و ما همواره به آن پایبند هستیم. چون بر این باوریم که ارائه غذای با کیفیت، همراه با قیمت مناسب و رفتار محترمانه توأم با ادب، منجر می شود مشتریان رستوران صدف، که گرانبها ترین سرمایه ما محسوب می شوند، یقین حاصل کنند که سلامتی شان برای ما ارزشمند است و رستوران صدف را همانند یک فیلم خوب! یک دوست خوب! به دیگران پیشنهاد دهند.»

وی با بیان اینکه صنعت رستوران داری یکی از عوامل اصلی در توسعه گردشگری است و نقش مهمی در جذب توریست و افزایش درآمد اقتصادی یک منطقه دارد. به ضرورت حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران در زمینه برخورداری از مشوق های مالیاتی اشاره کرد و افزود: « اهمیت مالیات و نحوه اخذ و باز توزیع آن در راهبرد اقتصادی کشورها بر کسی پوشیده نیست. اما به عنوان یک کارآفرین از مسئولان انتظار داریم که با اعمال سیاست های تشویقی مالیاتی، پس از بازدید و مشاهده عملکرد واحدهایی همچون رستوران صدف، که ظرفیت بالایی در عرصه خدمات رسانی به مردم در حوزه گردشگری غذا دارند؛ توسعه پایدار، تأمین رفاه و امنیت اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان را به عنوان اولویتی کلیدی و اساسی مد نظر قرار دهند. مقوله ای که ایران بزرگ ما در عرصه اشتغال پایدار، بیش از هر زمان دیگر به آن نیاز دارد تا بتواند همچون عقابی تیز پرواز، در فضای پیشرفت و آبادانی و افتخار اوج گیرد.»

در ادامه این گفتگوی صمیمی، سرآشپز امیر حمیدی، به روز بودن در حرفه ی آشپزی را به خصوص در شهر رشت امری ضروری ارزیابی کرد و آنگاه با اعلام اینکه خوراکی ها، بخشی از تاریخ و تمدن و فرهنگ جدانشدنی مردم گیلان زمین محسوب می شود و از شرق تا غرب، شهر به شهر، روستا به روستا طعم و مزه های واقعی و اصیل در تار و پود زندگی مردمان این منطقه ریشه دوانده است، افزود: «به عمل آوری و طبخ انواع غذا که به نظر کاری ساده می آید، علاوه بر تبحر و تجربه به ذوق و خلاقیت ویژه ای نیازمند است و از این رهگذر، رمز موفقیت یک سرآشپز موفق و توانمند، دقیقاً در خلاقیت و ابتکاراتی است که در طبخ انواع غذاها اعمال می کند.»

این سرآشپز توانمند و کارآزموده در همین حال با بیان اینکه عاشق داستان طعم سازی غذا است و خلاقیت و نوآوری، جایگاه ویژه ای در طبخ و آماده سازی غذاهای (ایرانی، گیلانی و فرنگی) رستوران صدف دارد، در پاسخ به این سؤال خبرنگار ما که آیا با این حرف موافق هستید که غذایی که با عشق و علاقه درست شود، طعم و مزه بهتری دارد یا خیر، گفت: «قطعاًهمین طور است. غذایی که با جان و دل پخته شود، طعم مطلوبی می گیرد. وقتی با عشق آشپزی می کنید همه معادلات تغییر می کنند و شما میهمانان خود را به دنیایی خوشمزه و طبخ غذایی بی نظیر دعوت می کنید و در این رابطه باید اذعان کنم که این عبارت در رستوران صدف، کاملاً مصداق دارد و ما به لطف پروردگار متعال و پشتوانه همراهی مردم عزیز و گردشگران گرامی توانسته ایم، رستوران صدف را به عنوان یک برند موفق و مورد اعتماد در صنعت رستوران داری کشور مطرح کنیم.»

مدیریت رستوران صدف در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از اعضای خانواده، تیم پرتلاش و مجرب رستوران صدف و همچنین حُسن اعتماد مردم عزیز گیلان و به خصوص رشت که غذاهای بسیار متنوع رستوران صدف را برای مصرف انتخاب می کنند صمیمانه تقدیر و تشکر کردند و برای مسئولان ادارات بهداشت، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی و دیگر دست اندرکارانی که در زمینه سلامت و بهداشت جامعه و خدمت به مردم تلاش می کنند آرزوی توفیق و سلامتی کردند.

آدرس: رشت،بلوار شیون فومنی،شهرک حبیب زاده، جنب آی تک
تلفن: 01333441745 – 01333430949
تلفن همراه: 09393554001
اینستاگرام رستوران صدف: sadafrestaura…
اینستاگرام شف حمیدی: amir_hamidi_chef


