غذای باکیفیت، فضاي دلنشين و موزيك زنده در كافه رستوران امير

استان گيلان و به خصوص شهر رشت از ديرباز به شيك‌پوشي و خوش سليقگي در پوشاك و به خصوص تنوع كمي و كيفي چشمگير در خوراك شهرت دارد و آوازه گيلاني‌ها در اين دو مقوله و به خصوص تنوع غذايي از مرزهاي استان و كشور فراتر رفته و در سطح جهاني زبانزد است به‌طوري كه چند سال قبل رشت به عنوان شهر خلاق در خوراك از سوي يونسكو معرفي شد.
با توجه به اهميتي كه اهالي گيلان و به خصوص شهروندان رشتي براي خوراك قايل هستند؛ مراكزتهيه غذا و رستوران‌ها و واحدهاي پذيرايي متعددي در جاي جاي اين استان و كلانشهر رشت داير و راه‌اندازي شده كه با درجات كيفي متفاوت مشغول فعاليت و خدمات‌دهي هستند.
بدون شك حساسيت و توجه خاص گيلاني‌ها به نوع خوراك خود وظيفه واحدهاي رستوراني و مراكز تهيه غذا را بيش از پيش سنگين نموده و در چنين شرايطي؛ فقط واحدهايي مي‌توانند به فعاليت خود ادامه دهند كه كيفيت و سلامت غذايي آنها به گيلاني‌ها ثابت شده باشد.
بدين ترتيب رقابتي در صنف رستوران‌داران اين استان شكل گرفته كه محور اصلي آن مقوله كيفيت است و البته تعداد رستوران‌هايي كه غذاي سالم و با كيفيت طبخ و عرضه مي‌كنند در سطح استان و رشت كم نيستند و آوازه اين رستوران‌ها در سراسر كشور پيچيده است.
كافه رستوران امير در جاده انزلي نيز يكي از واحدهاي رستوراني به‌شمار مي‌رود كه مبناي كاري خود را بر مقوله كيفيت پي‌ريزي نموده و طي يكسال و چند ماهي كه از آغاز به كار آن سپري شده، توانسته رضايت و اعتماد مشتريان را جلب كند.


امیرشكري موسس و مدير كافه رستوران امير در مصاحبه با خبرنگار ما اعلام كرد: ايده احداث اين رستوران در سال 96 شكل گرفت كه با مشورت دوستان اين ايده‌‌ها را اجرايي كرديم و با خريد زمين در دي‌ماه سال 96، كار ساخت و ساز را در مدت زمان نسبتاً كوتاهي انجام داده و به پايان رسانديم كه از 9 خردادماه سال 97 رستوران امير رسماً افتتاح و فعاليت خود را آغاز كرد.
امیر شكري با اشاره به اينكه منوي غذايي اين رستوران عمدتاً حول كباب‌ها تهيه و تدارك شده، اظهار كرد: از ابتدا فعاليت خود را با سرو وعده شام آغاز كرديم كه تاكنون در همين مسير گام برداشته‌ايم اما اخيراً بنا بر پيشنهاد دوستان و آشنايان و تعدادي از مشتريان عزيز؛ وعده ناهار را نيز تدارك ديده‌ايم .
وي افزود: انواع كباب‌‌ها از قبيل برگ، چنجه، كوبيده، سلطاني، بختياري، جوجه محلي، جوجه زعفراني، جوجه فيله، جوجه حلزوني و چند قلم فست‌فود منوي غذايي اين رستوران را تشكيل مي‌دهد.
مدير كافه رستوران امير افزود: با توجه به فرارسيدن فصل سرما، انواع ماهي‌ها، اشپل‌ ماهي و غذاهاي دريايي را به فهرست منو اضافه خواهيم كرد.


وي با بيان اينكه كيفيت و سلامت غذايي در اين واحد رستوراني حرف اول را مي‌زند؛ خاطرنشان كرد: با توجه به خوش سليقگي مردم گيلان و رشت نسبت به غذا، كيفيت اولويت اول رستوران محسوب مي‌شود. واضح است مردم خوش خوراك گيلان، خيلي زود سطح كيفي غذا را در هر رستوراني تشخيص خواهند داد و چنانچه كيفيت را مطلوب ارزيابي كنند به مشتري ثابت رستوران تبديل خواهند شد.
امیرشكري همچنين از ايجاد فرصت شغلي براي چندين نفر در اين رستوران خبر داد و افزود: علاوه بر خدمات رستوراني و سرو غذا، بخشي از فضاي اين مجموعه را به كافه اختصاص داده‌ايم كه قليان با سرويس كامل سرو مي‌شود.


مدير كافه رستوران امير در ادامه ظرفيت اين رستوران را حدوداً 120 نفر اعلام كرد و گفت: تعدادي آلاچيق و ميز و صندلي در فضاي بيروني رستوران نيز تدارك ديد‌ه‌ايم كه مشتريان عزيز در صورت تمايل مي‌توانند در فضاي بيروني مستقر و پذيرايي شوند.
وي همچنين مشتري‌مداري را در كنار مقوله كيفيت از اولويت‌هاي اصلي رستوران امير عنوان كرد و افزود: مشتريان را همچون اعضاي خانواده خود مي‌پنداريم و مشتري از هر طبقه و قشر اجتماع براي ما به يكسان قابل احترام هستند كه در مراجعه عزيزان با نهايت ادب احترام و خوش‌رويي استقبال و خدمات‌دهي مي‌كنيم.


حامد شكري سپس با بيان اينكه وعده شام با موزيك زنده سرو مي‌شود؛ آمادگي رستوران تحت مديريت خود را جهت سرويس‌دهي به مراسمي از قبيل جشن تولد و نظاير آن را اعلام كرد.
وي در پايان گفت: مديريت داخلي رستوران را دوست عزيزم حسام حسینی به عهده دارد و من بر نحوه‌ي خدمات‌دهي و پذيرايي از مشتريان و نظاير آن نظارت كلي اعمال مي‌كنم.
اینستاگرام : Amir_restaurant_cafe
جاده رشت به انزلی . نرسیده به پلیس راه . روبروی فروشگاه خانه وکاشانه
تلفن : 09123985034