شما اینجا هستید: خانه مصاحبه های ویژه آشپزخانه ستاره شهر غذاي با كيفيت و سالم به شهروندان عرضه می کند
مركز تهيه غذاي بيرونبر (آشپزخانه) ستارهشه به لحاظ سابقهي طولانييمدت فعاليت و خدماتدهي در اين صنف و به خصوص با توجه به كيفيت و تنوع و سلامت غذاهاي طبخ شده از محبوبي و اعتبار خاصي نزد شهروندان تنكابني برخوردار است.
بانو محترم ميراحمدي مؤسس و مدير اين آشپزخانه در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار پگاه از سابقهي 26 ساله خود در زمينهي آشپزي خبر داد و اظهار كرد: از آنجايي كه مادر بزرگ من دستپخت بسيار خوبي داشت و زبانزد همه فاميل بود؛ من از ديرباز به آشپزي علاقمند شده و از مادر بزرگ خود الگو گرفتم.
وي افزود: نحوه به عمل آوري و پخت و پز بيشتر غذاهاي اين مركز؛ از واحدهاي مشابه متفاوت متمايز است كه وجوه اين تمايز جزو فرمولهاي تخصصي كار ما بوده و اسرار حرفهاي محسوب ميشود. اما مهمترين ويژگي كه ما همواره بر آن تأكيد داشته و داريم سلامت غذايي است.
مدير مركز تهيه غذاي بيرونبر ستاره شهر تصريح كرد: ما و همه اعضاي خانواده از غذاهاي همين آشپزخانه مصرف ميكنيم و مشتريان عزيز را نيز همچون اعضاي خانواده خود ميپنداريم.
وي در ادامه با اشاره به منوي غذايي آشپزخانه ستاره شهر گفت: انواع خورشتهاي اصيل محلي شمال كشور مانند باقلي قاتق، ميرزا قاسمي و همچنين غذاهاي مرسوم از قبيل قيمه، قورمه سبزي، به همراه انواع كبابها، همچون جوجه كباب، كوبيده، جوجه ترش و نيز مرغ محلي، ماهيچههاي خاص گوسفندي و گوساله، كتلت و... منوي غذايي اين مركز را تشكيل ميدهد.
وي با بيان اينكه: كوبيده اين واحد آشپزخانه، از گوشت خالص به عمل ميآيد؛ افزود: بهطور كلي گوشت و مرغ را به صورت گرم و تازه خريداري ميكنيم و ديگر مواد اوليه مورد نياز خود را نيز از بهترين و مرغوبترين اقلام تهيه ميكنيم و معيار ما براي خريد مواد اوليه فقط كيفيت و تازگي اين اقلام است.
بانو محترم ميراحمدي همچنين انواع سوپهاي خاص و منحصر به فرد آشپزخانه تحت مديريت خود را مورد اشاره قرار داد وئ گفت كه سوپ جو اين واحد از نظر طعم و مزه واقعاً بينظير بوده و از طرفداران پروپا قرص برخوردار است.
وي در همين حال اعلام كرد: علاوه بر غذاهاي منو، انواع آش و شعله زرد را نيز براساس سفارش مشتريان پخت و عرضه ميكنيم.
وي با بيان اينكه:«آش به لحاظ زياد بودن اقلام مصرفي، هزينه نسبتاً بالايي در بردارد؛ اضافه كرد: آش در عين حال براي آنكه با كيفيت و با طعم و مزه واقعي و اصيل پخت شود؛ به تبحر و تجربه خاصي نياز دارد. در ماه مبارك رمضان بهطور منظم آش پخت و نياز روزهداران مؤمن را از اين نظر تأمين ميكرديم اما در ماههاي ديگر سال عمدتاً براساس سفارش مشتريان آش و شعله زرد طبخ ميكنيم.
بانو محترم ميراحمد سپس با بيان اينكه در خصوص طب سنتي مطالعه و تحقيقات زيادي انجام داده؛ گفت: آموزههاي طب سنتي را در آشپزي لحاظ ميكنيم كه مهمترين اين آموزهها؛ مصرف خوراكيهاي ارگانيك و همچنين سلامت غذايي است.
وي با اشاره به اينكه سلامت غذايي؛ با رعايت همه مراحل و جزييات به دست ميآيد؛ افزود: بهعنوان مثال پياز را در لحظهاي كه قصد استفاده از آن را داريم؛ پوست ميگيريم؛ چرا كه خاصيت پياز بهگونهاي است كه به فاصله كمي بعد از پوستگيري، ميكروبهاي موجود در فضا را به خود جذب ميكند!
مؤسس و مدير آشپزخانه ستارهشهر در ادامه همين مبحث رعايت موازين و اصول بهداشتي را اولويت اصلي اين مركز قلمداد كرد و گفت كه موازين بهداشتي بهطور اصولي و كاملاً دقيق و همهجانبه و با حساسيت ويژه؛ در اين واحد رعايت و اجرا ميشود.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر همكاري آشپزخانه ستاره شهر با ارگانهاي دولتي اظهار كرد؛ ارگانهاي دولتي عموماً با قيمتهاي بسيار پايين قرارداد منعقد نموده و مطالبات را نيز با تأخيرهاي طولانيمدت پرداخت ميكنند كه به تبع براي ما مقرون به صرفه نيست. چرا كه در همين وضعيت موجود نيز با حداقل حاشيه سود اقتصادي خدماتدهي ميكنيم.
با اين وجود چنانچه شرايطي در قراردادهاي دولتي لحاظ شود كه منافع دو طرف را تضمين كند؛ از آن استقبال ميكنيم.
بانو محترم ميراحمدي در پاسخ به سوال ديگر كه از ظرفيت پخت غذا جويا شد؛ گفت: طبخ غذا متناسب با نياز مصرفي هر روز صورت ميگيرد و بدين ترتيب اصلاً غذاي مانده از قبل نداريم. ضمناً تمامي غذاها در ظروف گياهي و كاملاً بهداشتي سرو ميشود.
وي افزود: هر روز از ساعت 8 و نيم صبح كار خود را شروع ميكنيم اما غذا از ساعت 11 سرو ميشود يعني در اين فاصله غذاهاي وعده ناهار پخت و پز ميكنيم كه كار سرويسدهي تا ساعت 5/3 يا 4 به طول ميانجامد.
مدير آشپزخانه ستاره شهره ادامه داد: براي وعده شب يا شام؛ فقط غذاهايي كه با نام سرو شود؛ تهيه ميكنيم كه عمدتاً شامل لوبيا، ماكاروني، كتلت و كوكو و نظاير آن است.
وي گفت: در پخت كتلت هم از شيوه سنتي و اصيل گذشته استفاده ميكنيم كه مادر بزرگ من به كار ميبرد و از گوشت سيبزميني و مقدار اندكي آرد نخودچي با تخممرغ استفاده ميكنيم كه طعم اصيل گذشته را براي مصرفكننده تداعي ميكند!
بانو محترم ميراحمدي همچنين اظهار كرد: كيفيت و سلامت غذايي اين واحد آشپزخانه، خود بهترين معرف و تبليغ محسوب ميشود كه به اذعان مشتريان؛ طعم و مزه غذاي خانگي را تداعي ميكند.
وي در پايان با اشاره به اينكه داراي دو فرزند پسر به نامهاي محمدرضا و عليرضا است؛ افزود: يكي از پسرانم در اين مجموعه با من و ديگري با همسرم آقاي فخرا... . رشوند همكاري ميكنند.
آدرس: تنکابن- چهار راه چراغ- تلفن:09115701536