شما اینجا هستید: خانه مصاحبه های ویژه بستني پامچال ايدهاي نو و منحصر به فرد در تهيه بستنيهاي طبیعی ميوهاي و ارگانیک
براي اولين بار در رشت مدلهاي جديدي از بستنی های طبیعی ميوهاي با برند پامچال، طبق سليقه و سفارش مصرفكننده؛ توليد و عرضه ميشود. بستني پامچال به معناي واقعي كلمه، يك ابداع و نوآوري محسوب ميشود كه متبكر آن ابتدا در تهران اين حركت نو را كليد زد.
مجيد مختاري مدير واحد بستني پامچال در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ما گفت: از حدود 5 سال قبل در اين زمينه آغاز به كار كردم كه ابتدا در تهران و با برند ديگر مستقر و فعاليت داشتيم اما بنا بر پيشنهاد يكي از دوستان از مدتي قبل اين واحد را در رشت راهاندازي كرديم.
وي افزود: ابتدا يك برند ديگر را براي اين مدل بستني انتخاب كرديم كه چون واژهاي لاتين بود؛ مورد قبول و تأييد مراجع ذيربط قرار نگرفت لذا با توجه به علاقه خود به اين منطقه، برند پامچال را برگزيديم.
مجيد مختاری سپس درباره ويژگيها خاص و منحصر به فرد بستني پامچال اظهار كرد: اين مدل بستني ابتكار و ابداع شخصي ما بوده كه با توجه به ظرافت كلي كار، دست نقش اصلي را در توليد و آمادهسازي ايفا ميكند و دستگاه عمدتاً جنبه كمكي و تكميلي دارد.
وي با اشاره به اينكه در توليد بستني پامچال از عسل كاملاً طبيعي و انواع ميوهها استفاده ميشود؛ افزود: به هيچ عنوان از مواد افزودني و نگهدارنده در توليد اين بستني استفاده نميكنيم و از اين رو در مقايسه با بستنيهاي ديگر، بستني پامچال كمي زودتر آب ميشود چرا كه فاقد مواد نگهدارنده است.
مدير واحد بستني پامچال در ادامه با بيان اينكه در هيچ نقطهاي از استان اين مدل بستني توليد و اینگونه سرو نميشود؛ خاطرنشان كرد؛ مراكز عرضهكننده بستني، غالباً با دستگاه بستني را سرو ميكنند در حالي كه بستني پامچال براساس سليقه و سفارش مشتري به صورت كم چرب يا پر چرب و ميوههاي متنوع و عسل صددرصد طبيعي توليد و عرضه ميشود.
وي همچنين با اشاره به اينكه علاوه بر عسل و ميوه، گردو، فندق، پسته و بادام و زعفران خالص در بستني پامچال ميكس و در اختيار مشتري قرار ميگيرد؛ تصريح كرد: مشتريان عزيز، با هر ذائقه و سليقهاي ميتوانند با هر محدودیتی بستني مورد علاقه خود را از اين واحد تهيه كنند. در واقع يكي از ويژگيهاي شاخص و ممتاز بستني پامچال همين است كه به دلخواه مشتريان بستني سرو ميشود.
مجيد مختاري با بيان اينكه در توليد اين نوع بستني؛ خلاقيت بستني پامچال اين امكان را براي مشتريان ايجاد كرده كه ميتوانند بستني دلخواه خود را سفارش داده و ميل نمايند. به بيان ديگر؛ مشتري اجباري احساس نميكند كه حتماً بستني كم شيرين يا پر شيرين ميل كند؛ اين در حاليست كه مراكز تهيه و عرضه بستني؛ بستني از قبل آماده شده را در اختيار مشتري قرار ميدهند.
وي افزود: مشتريان بستني پامچال؛ خود نوع ميوه مورد علاقهشان را انتخاب ميكنند در عين حال براي تكتك مشتريان عزيز جزييات كار را توضيح ميدهيم. ميزان عسل و شكلاتي كه در بستني مورد استفاده قرار ميگيردرا با نظر مشتري انجام ميشود و حين فرآوري نيز مشتري ميتواند تست كند و ميزان عسل، شيريني و... را كم يا زياد كند.
مجيد مختاري همچنين به اين نكته اشاره كرد كه فرآيند كار تماماً در معرض ديد مشتريان عزيز انجام ميشود.
وي با بيان اينكه ميوهها را به صورت تازه و هر روز از ميدان ميوه و ترهبار خريداري ميكنيم؛ افزود: بستني پامچال يك هنر تلقي ميشود كه با عشق و علاقه و شور و شوق تمام، آن را توليد ميكنيم. و اين انرژي مثبت به مصرفكنندگان نيز منتقل ميشود.
مدير واحد بستني پامچال با اشاره به استقبال چشمگير شهروندان رشتي از توليدات اين واحد؛ افزود: با توجه به اينكه پيش از اين در تهران مشغول فعاليت بوده و مشتريان زيادي به ما مراجعه ميكردند؛ اكنون نيز برخي همان مشتريان به خصوص در روزهاي پايان هفته از تهران به رشت عزيمت تا بستني پامچال را ميل كنند.
وي افزود: تاكنون تبلیغي براي بستني پامچال انجام ندادهايم اما مشتريان عزيز؛ كه اين نوع بستني را پسنديده و از آن استقبال كردهاند؛ بهطور خودجوش كار تبليغات را براي ما با معرفي بستني پامچال به دوستان، اعضاي فاميل و آشنايان خود، انجام دادهاند.
وي با بيان اينكه استقبال و حمايت مشتريان؛ انگيزه ما را در ارايه خدمات هر چه بهتر و گستردهتر افزون ميكند، تصريح كرد: ارايه خدمات مطابق سليقه و به دلخواه مشتريان؛ از فاكتورهاي اصلي در موفقيت هر واحد صنفی محسوب ميشود و توصيه مؤكد من به دوستان و همكاران در مراكز مشابه وكلا در هر كسب و كاري اينست كه مطابق با خواسته و سليقه مشتريان خدمات ارايه كنند.
وي همچنين اظهار كرد: با توجه به خريد ميوه در تيراژ بالا در هر روز، انواع آب ميوههاي كاملاً طبيعي نيز در كنار بستني پامچال به مشتريان عزيز ارايه ميكنيم.
مدير واحد بستني پامچال آنگاه نوسان قيمتها را مهمترين مشكلات واحدهاي صنفي قلمداد كرد و اين نوسان قيمت بهويژه در رابطه با ميوهها، بسيار شديد و چشمگير است بهطوري كه فرضاً انار امروز هر كيلو 14 هزار اما فردا 15 هزار يا بيشتر به فروش ميرسد اين نوسان در باره همه نوع ميوه مصداق دارد. در حالي كه ما نميتوانيم قيمت آب ميوه را آن هم در فاصلههاي زماني كوتاه تغيير دهيم.
مجيد مختاري اضافه كرد: نوسان و افزايش قيمتها قدرت خريد قشرهاي مختلف مردم را كاهش داده اما استقبال چشمگير شهروندان از بستني پامچال؛ نشان داد كه مردم خوش سليقه رشت، براي كالا و اجناس با كيفيت هزينه ميكنند و توجهي به قيمت ندارند.
وي با بيان اينكه بستني پامچال عرضهكنندهي محصولي است كه مردم خواستار آن هستند؛ افزود: از همه آحاد مردم فرهيخته شهر و استان انتظار داريم نقطهنظرات و ديدگاهها و انتقادات خود را از اين واحد؛ مستقيماً به ما ارايه كنند. چرا كه ايدههاي نو و ابداعي از تجارب نقطهنظرهاي مختلف شكل ميگيرد و قوام مييابد. در همين زمينه مشتاقانه از انتقادات احتمالي شهروندان و مشتريان عزيز استقبال ميكنيم و نقد سازنده را رهگشاي رشد و تعالي هر چه بيشتر واحد صنفي ميدانيم؛ بدون انتقاد؛ هيچ واحد صنفي نميتواند معايب و نقايص احتمالي خود را در يابد.
به بيان ديگر انتقاد سازنده؛ رشد و اعتلاي واحد صنفي را به دنبال خواهد داشت.
مجيد مختاري در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ما كه از ويژگيهاي شاخص بستني پامچال جويا شد؛ گفت: اين واحد از هر حيث با واحدهاي مشابه تفاوتهاي اساسي داشته و داراي ويژگيهاي خاص است كه قبلاً هم اشاره كردم اين مدل بستني نه در سطح كشور و نه حتي در خارج به این شکل، توليد و سرو نميشود بلكه بهعنوان يك ايده ابداعي و خلاقانه؛ براي اولين بار ما مبتكر آن بودهايم.
وي افزود: استفاده از انواع ميوههاي فصلی به علاوه عسل و زعفران خالص و پسته و گردو و بادام و فندق و ميكس اين اقلام با روش هاي نو و ابتكاري بدون استفاده از مواد نگهدارنده و مواد افزودني براي همه نوع ذائقه و سليقه از فاكتورهايي بهشمار ميرود كه بستني پامچال را از هر حيث از واحدهاي ديگر متمايز ميكند.
مجيد مختاري آنگاه در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار پگاه كه از اجراي طرح توسعه اين واحد جويا شد؛ گفت: توسعه هدف كلي تمامي واحدهاي صنفي محسوب ميشود و بستني پامچال نيز از اين قاعده مستثني نيست بدون شك اجراي هر طرح توسعهاي به پيش شرطهايي نياز دارد كه شامل امكانات و تجهيزات سختافزاري و مهمتر از آن تقاضاي بازار است. خوشبختانه استقبال چشمگير مشتريان از بستني پامچال زمينه بسيار مساعدي براي توسعه اين واحد فراهم ساخته و به ياري خدا با حمايت مردم شريف؛ در آيندهاي نزديك شعبههايي ديگري از بستني پامچال را در سطح شهرستان، استان و حتي تهران داير و راهانداز خواهيم كرد. اما شعبه رشت (شعبه فعلي) همچنان بهعنوان شعبه مركزي به فعاليت خود ادامه خواهد داد.
مدير واحد بستني پامچال با تأكيد بر اينكه سعي و تلاش ما اينست كه اين واحد را همواره نو و به روز نگه داريم؛ افزود: افزودن شكلاتهاي جديد و متنوع و استفاده از ميوههاي تازه (نوبرانه) هر فصل، در دستور كار ما قرار دارد.
مجيد مختاري در پايان از اعضاي خانواده خود، دوستان و همسايگان كه تاكنون با واحد بستني پامچال همكاري و مساعدت داشتهاند، تشكر و قدرداني كرد.
رشت.گلسار.بلوارگیلان.بین خیابان ۱۷۵_۱۷۷.مجتمع پامچال.بستنی پامچال
اینستاگرام:pamchal.icecream24m