واحد صنفي سوپر گوشت (قصابي) عموكيا از جمله مراكز معتبر و خوشنام در اين صنف بهشمار ميرود كه مديريت آن از تجارب طولاني در زمينهي دامداري برخوردار بوده و تسلط وي در شناخت انواع دامها و كيفيت گوشت مثالزدنيست. ضمن اينكه در ارايه خدمات به مصرفكنندگان و مشتريان؛ معدل بالايي دارد.
كيانوش شكوري موسس و مدير واحد صنفي سوپر گوشت كيا در سطح منطقه به عموكيا شهرت دارد و اهالي وي را به همين نام ميخوانند.
وي در مصاحبه با خبرنگار پگاه خاطر نشان كرد: شغل اصلي من دامداري (پرورش گاو) است كه در كنار آن مغازه قصابي را بهمنظور ارايه خدمات بيشتر و بهتر به همشهريان و مشتريان عزيز از حدود سه سال قبل راهاندازي كرديم. با راهاندازي اين واحد صنفي، امكان خريد مستقيم گوشت با كيفيت بالا و قيمت مناسب براي مشتريان عزيز فراهم شده است.
وي افزود: از دوران كودكي و نوجواني به شغل دامداري علاقه خاصي داشته و در واحد دامداري كه در اختيار داريم كم و بيش مشغول فعاليت ميشدم.
وي با بيان اينكه واحد دامداري (گاوداري) تحت مديريت وي يك هزار و 500 متر زيربنا دارد؛ تصريح كردكه در حال حاضر چند رأس گاو و گوسفند در واحد دامداري ما نگهداري و تحت پرورش قرار دارند و فعاليتهاي دامداري اكنون نسبت به گذشته محدودتر شده است.
وي افزود: زماني در گذشته اين واحد دامداري پرواري با چندين رأس دام، از رونق خاصي برخوردار بود كه روزانه يك تن شير گوساله استحصال ميكرديم.
كيانوش شكوري ادامه داد: افزايش هزينهها و دستمزد كارگران و مشكلات ناشي از كمبود نقدينگي موجب شد فعاليتهاي دامداري را در مقياس مشخصي، تثبيت و محدود كنيم. در حال حاضر نيز يكي از پسران من (حسين شکوری) كه دانشجوي رشته حسابداري است. مسئوليت اداره امور دامداري را به عهده دارد و فعاليت و خدمات من عمدتاً در اين واحد قصابي متمركز است.
عموكيا در ادامه اظهار كرد: همه سعي و تلاش ما معطوف آن است كه بهترين خدمات را به همشهريان و مشتريان عزيز ارايه نموده و رضايت و اعتماد عزيزان را جلب كنيم.
در اين راستا بهترين دامها – كه گوساله نر است – را تهيه و پس از انتقال به كشتارگاه و تحويل لاشه دام تحت شرايط كاملاً بهداشتي، خرد و تميز و تحويل مشتري ميدهيم.
وي افزود: اگر در مقطعي نتوانيم دام با كيفيت و واجد مشخصاتي كه مدنظر داريم را از بازار تهيه كنيم؛ دامهاي موجود در دامداري خود را به كشتارگاه انتقال و به كشتار آنها اقدام ميكنيم.
مدير واحد سوپرگوشت عموكيا آنگاه با بيان اينكه ارايه خدمات به نحو احسن و جلب رضايت مشتريان براي ما بيش از مسايل مالي ارزش و اهميت دارد، افزود: در مراجعه مشتريان، هنگامي كه تقاضاي هر مقدار گوشت كه داشته باشند، ابتدا از آنها نوع مصرف را جويا ميشوم كه آيا براي خورشت يا كباب قصد استفاده از گوشت را دارند و متناسب با نوع استفادهاي كه ميخواهند از گوشت براي خورشت يا كباب داشته باشند، به آنها گوشت عرضه ميكنم.
وي افزود: قسمتهاي مختلف اندام دام مانند راسته، سردست، مغز ران فيله براي مصارف مختلف و گوناگون كاربرد دارد. بهعنوان مثال براي كباب قسمتهاي راسته و يا فيله مناسب است و قسمتهاي ديگر براي خورشتها كاربرد مصرفي دارد.
كيانوش شكوري همچنين خاطرنشان كرد: گوشت را كاملاً پاك و تميز نموده و آنگاه تحويل مشتري ميدهيم.
وي اضافه كرد: همواره علاوه بر كيفيت فرم ظاهري گوشت را نيز مدنظر قرار داده و سعي ميكنيم جنس لوكس عرضه كنيم. از اين رو قيمت گوشت در اين واحد قدري با واحدهاي مشابه ديگر تفاوت دارد كه علت آن نيز كيفیت بالاي گوشتهاي اين واحد قصابي است.
عموكيا سپس با تأكيد بر اينكه پروسه حمل و تحويل لاشه به اين واحد قصابي و همچنين تميز و خرد كردن و نگهداري گوشت تماماً با رعايت دقيق اصول و موازين بهداشتي صورت ميگيرد؛ گفت: بهداشت در اين واحد حرف اول را ميزند در اين راستا فضاي داخلي و حتي بيروني مغازه بهطور مستمر در طول روز و شب نظافت ميشود و چرخ گوشت را بهطور منظم تميز كاري ميكنيم.
وي ادامه داد: همشهرياني كه نيمه شب از مقابل مغازه من گذر كنند مشاهده خواهند كرد كه ما سرگرم نظافت و تميزكاري مغازه و ابزار و تجهيزات كاري خود هستيم.
عموكيا در همين زمينه همكاري و تعامل مركز بهداشت منطقه را با واحد قصابي تحت مديريت خود مورد اشاره قرار داد و گفت: آييننامهها و دستورالعملهاي بهداشتي دقيقاً و با حساسيت بالا در اين واحد رعايت ميشود و ما از رهنمودهاي كارشناسي بازرسان بهداشتي كه بهطور منظم از اين واحد سركشي به عمل ميآورند؛ در جهت ارتقاء هر چه بيشتر سطح بهداشت مغازه استفاده ميكنيم.
مدير واحد سوپر گوشت عموكيا، آنگاه در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبني بر اينكه مصرفكنندگان چگونه بايد تفاوتهاي گوشت با كيفيت و تازه را از گوشت مانده و فاقد كيفيت، تشخيص دهند؛ گفت: اين امر از مشاهده رنگ گوشت به راحتي قابل تشخيص است چنانچه رنگ چربي سفيد و براق باشد؛ آن گوشت با كيفيت و تازه و اگر رنگ آن زرد و كدر به نظر برسد؛ گوشت مانده است.
وي با بيان اينكه اكثر مردم قادر به تشخيص اين تفاوتها نيستند، افزود: بيشتر واحدهاي قصابي گوشت فريز شده (يخ زده) به مشتري عرضه ميكنند و از آنجايي كه قدرت خريد عمومي در سالهاي اخير كاهش يافته؛ بسياري از اشخاص صرفاً ارزاني كالاها از جمله گوشت را مورد توجه قرار ميدهند و براي كيفيت، بهاي چنداني قايل نميشوند.
كيانوش شكوري همچنين در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ما كه از تفاوتهاي گوشت دام نر و دام ماده جويا شد؛ اظهار كرد: كيفيت، طعم و مزه گوشت دام نر بينظير بوده و همتا ندارد. اين در حاليست كه گوشت دام ماده فاقد طعم و مزه مناسب است و ما فقط گوشت دامهاي نر را در اين واحد به مردم شريف منطقه و مشتريان ديگر مناطق عرضه مي كنيم.
وي متذكر شد: اهالي شريف و محترم تنكابن و بسياري از اهالي شهرها و مناطق ديگر نيز از جمله مشتريان ثابت اين واحد به شمار ميروند كه آوازه كيفيت گوشتهاي اين واحد را شنيده و بعد از يكبار خريد؛ به مشتري دايمي ما تبديل شدهاند.
عموكيا در همين زمينه افزود: روزانه بين 10 تا 20 نفر به اين واحد مراجعه و عنوان ميكنند كه دوست، فاميل و يا آشناي آنها؛ اين واحد قصابي را به آنها معرفي كرده است.
وي گفت: در واقع كيفيت بالاي گوشت و خدماترساني به نحو احسن و مشتريمداري؛ بهترين نوع تبليغات براي ما محسوب ميشود كه زنجيره مشتريان اين واحد را از تنكابن به ديگر شهرها و مناطق اطراف گسترانده است.
مدير واحد سوپر گوشت عموكيا ادامه داد: علاوه بر مشتريان ثابت اين منطقه و شهرها و مناطق ديگر، شماري از مسافران و گردشگران نيز كه در مناسبتهاي مختلف سال به اين شهرستان و يا عبور ميكنند و از اطراف و اكناف آوازه اين واحد قصابي را شنيدهاند؛ از جمله مشتريان ما به حساب ميآيند.
مدير سوپر گوشت عموكيا گفت: در عرضهي گوشت با كيفيت و ارايه خدمات به نحو احسن؛ هيچ تفاوتي بين همشهريان گرامي و مسافران و مهمانان شهرستان قايل نيستم و همه را يكسان مينگريم.
وي افزود: اكثر مسافران متقاضي گوشت كبابي هستند كه در واحدهاي قصابي ديگر؛ كمتر ميتوانند گوشت مناسب براي كباب تهيه كنند؛ اما در اين واحد ما دقيقاً مطابق تقاضا و سليقه عزيزان گوشت مناسب (براي كباب يا خورشتي) عرضه ميكنيم.
اين فعال خوشنام در صنف قصابي تنكابن همچنين در پاسخ به اين سوال خبرنگار ما كه پرسيد آيا با رستورانها و مراكز پذيرايي جهت عرضه گوشت در تيراژ بالا همكاري داريد يا خير گفت: اكثر رستورانها به دنبال گوشت ارزان قيمت هستند و فقط يك رستوران (كتهكبابي) رو به روي شهرك فرهنگيان واقع شده و علي اسماعيلزاده مديريت آن را به عهده دارد؛ گوشت مورد نياز خود را از ما تهيه ميكند.
وي افزود: رستوران يا كتهكبابي مزبور از واحدهاي خوشنام در صنف رستورانداران بهشمار ميرود كه مديريت آن براي كيفيت غذايي اهميت خاصي قايل بوده و معيار وي در خريد گوشت فقط كيفيت است و به قيمت توجه چنداني ندارد.
كيانوش شكوري در پايان خطاب به مصرفكنندگان اظهار كرد: درخريد گوشت كيفيت و تازگي و سلامت گوشت را مورد توجه قرار دهند و صرفاً به خاطر اندكي گرانتر بودن گوشت ارزان و فاقد كيفيت را خريداري و مصرف نكنند.
آدرس:تنکابن – میدان 7 تیر– نبش خیابان کارگر– تلفن: 09117474234 01154226474