ارايه بالاترين كيفيت غذايي با نازلترين قيمت در كته كبابي موسوي

 

واحد كته‌كبابي موسوي به لحاظ كيفيت بالاي غذا و تنوع چشمگير منو؛ و همچنين طبخ خورشت‌ها و غذاهاي محلي و اصيل مناطق مختلف استان، با طعم و مزه يكسان با همان مناطق، از معدود واحدهاي رستوراني شاخص به‌شمار مي‌رود.

اين واحد قبلاً به صورت مركز تهيه غذاي بيرون‌بر (آشپزخانه) خدمات‌‌دهي مي‌كرد كه مديريت آن به دليل محدوديت‌هاي واحد آشپزخانه خدمات را در قالب رستوران توسعه داد.


سجاد موسوي مدير واحد كته‌كبابي به همين نام در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ما اعلام كرد: اين واحد ازسه سال قبل آغاز به كار كرده كه قبلاً به صورت آشپزخانه خدمات‌‌دهي داشته اما چون هدف ما ارايه سطحي بالاتر از خدمات غذايي بوده كه در قالب آشپزخانه محقق نمي‌شد آن را به واحد فعلي (رستوران) ارتقا داديم.


وي با بيان اينكه در اداره امور اين مجموعه همسرم بانو كوه‌نشين (موسوي) با من همكاري و مشاركت دارد. افزود: همسرم عهده‌دار مديريت داخلي رستوران و هماهنگ‌كننده سالن و آشپزخانه است. من نيز مديريت كلي مجموعه را به عهده دارم و فرآوري و طبخ تمامي غذاها با نظارت مستقيم خودم انجام مي‌شود ضمن اينكه انواع كباب‌ها را شخصاً به عمل‌آوري نموده اما كار طبخ را همكاران انجام مي‌دهند.


مدير رستوران كته‌كبابي موسوي آنگاه با اشاره به اينكه اين رستوران در دو وعده صبحانه و ناهار سرويس‌دهي مي‌كند؛ گفت: منوي صبحانه فعلاً محدود به لوبيا كباب همراه با نان است اما در نظر داريم اين منو را توسعه دهيم و انواع املت‌ و صبحانه‌هاي ملل را به آن اضافه كنيم.


سجاد موسوي با بيان اينكه اين واحد همه روزه از ساعت 9 صبح فعاليت خود را شروع مي‌كند؛ افزود: از ساعت 12 تا 5 عصر؛ ناهار سرو مي‌شود كه گاهي اين تايم به ساعت 6 نيز مي‌رسد اما به طور معمول در ساعت 4 و نيم عصر غذا تمام مي‌شود.


وي با بيان اينكه براي وعده شام، برنامه‌اي نداريم؛ منوي ناهار را مورد اشاره قرار داد و گفت: حدود 11 مدل كتاب كه پلوكباب محلي با مخلفات كامل كته كباب، كته كوبيده، كته كباب ترش، كته جوجه ترش، دنده كباب، جوجه زعفراني ، بال كبابي ، کاسه كباب،‌ كباب گمجي و كوبيده ترش و... را شامل مي‌شود، به همراه طيف متنوعي از انواع خورشت‌ها مانند باقلي قاتق (همراه با كولي شور و ترشي) ميرزاقاسمي همراه با كولي شور و مخلفات كامل؛ قورمه‌ سبزي، قيمه، فسنجون، لوبيا پلو با ماست، زرشك پلو با مرغ، شامي ترش، باقلي پلو با گوشت و باقلي پلو با ماهيچه، ترش تره با كولي شور، واويشكاي مرغ، وايشكاي گوشت تكه‌اي، واويشكاي گوشت چرخ كرده، سير واويج، سيرقليه ، لونگي مرغ و... منوي متنوع اين رستوران را تشكيل مي‌دهد.


مدير واحد كته كبابي موسوي خاطرنشان كرد: سعي كرده‌ايم گلچيني از غذاهاي اصيل محلي مناطق و شهرهاي مختلف گيلان را با همان و طعم و مزه خاستگاه اصلي اين غذاها، در اين مجموعه تدارك و عرضه كنيم به‌عنوان مثال لونگي آستارا، دقيقاً با همان طعم و مزه آستارا در اين رستوران طبخ مي‌شود تا حالت كلاسيك آن حفظ شود.


وي در همين حال اظهار كرد: هر غذا با مخلفات خاص آن سرو مي‌شود و در اختيار مشتري قرار مي‌گيرد به‌عنوان مثال باقلي قاتق و ميرزاقاسمي با كولي شور، لوبيا پلو و شامي ترش با ماست و... سرو مي‌شود.


سجاد موسوي گفت: در تدارك منو سعي كرده‌ايم آن دسته از خورشت‌هاي محلي گيلان سرو شود كه با اكثر ذائقه و سليقه‌هاي غذايي سازگاري داشته باشد. به‌عنوان مثال باقلي خورشت از جمله غذاهايي است كه اكثر افراد از استان‌هاي مختلف آن را مي‌پسندند و طرفداران پر و پا قرص دارد. همچنين سيرواويج كه به تازگي يكي از مشتريان غير بومي (مسافر) براي اولين بار آن را ميل كرد و به شدت پسنديد. در واقع سيرواويج تاكنون از سوي هر مشتري كه آن را ميل كرده؛ تأييد شده و نمره قبولي گرفته است.


مدير واحد كته‌كبابي موسوي آنگاه با بيان اينكه اين مقبوليت در رابطه با تمامي غذاهاي اين رستوران مصداق دارد؛ افزود: همه سعي و تلاش ما معطوف آن است كه بالاترين سطح كيفي را در غذاها داشته باشيم و به خصوص در رابطه با غذاهاي مناطق مختلف استان، حالت كلاسيك و طعم و مزه اصيل آنها حفظ شود.


سجاد موسوي همچنين اعلام كرد: براي دستيابي به بهترين كيفيت غذايي؛ از مواد اوليه مرغوب و درجه يك استفاده مي‌كنيم و در خريد مواد اوليه، معيار اصلي ما كيفيت است و قيمت چندان اهميتي براي ما ندارد. در اين راستا برنج مورد استفاده اين واحد بهترين نوع برنج محلي استان گيلان محسوب مي‌شود كه به صورت كلي و عمده خريداري مي‌كنيم.
مدير واحد كته‌كبابي موسوي همچنين اظهار كرد: دو نوع برنج دودي و ساده مورد استفاده قرار مي‌دهيم كه هر يك به دو روش آبكش و كته طبخ مي‌شود و مطابق با سليقه و ذائقه مشتري در اختيار عزيزان قرار مي‌گيرد.


به بيان ديگر انتخاب نوع برنج و نحوه پخت آن را به عهده مشتري گذاشته‌ايم. چرا كه سليقه‌ها و ذائقه‌هاي غذايي متفاوت است به‌عنوان مثال برخي افراد برنج دودي را مي‌پسندند اما عده‌اي ديگر متقاضي برنج ساده هستند. به همين ترتيب روش پخت آبكش و كته نيز هر يك طرفداران خاص خود را دارد.
وي با بيان اينكه انتخاب نوع برنج و نحوه‌ي پخت آن توسط مشتري، از مزيت‌هاي اين واحد رستوراني به شمار مي‌رود، افزود: برخي رستوران‌ها و مراكز تهيه غذا فقط برنج دودي سرو مي‌كنند كه با سليقه و ذائقه برخي مشتريان سازگاري ندارد.وي افزود: در مراجعه مشتري، ما از آنها سوال مي‌كنيم كه آيا برنج دودي يا ساده به صورت آبكش يا كته مي‌پسندند و مطابق با سفارش آنها سرويس‌دهي مي‌كنيم.
سجاد موسوي همچنين خاطرنشان كرد: براي برنج اضافي مبلغي از مشتريان دريافت نمي‌كنيم، اما تاكنون هيچ مشتري متقاضي برنج اضافه نبوده چرا كه هر پرس غذا با برنج؛ از حجم بالايي برخوردار است و مصرف‌كننده با همين يك پرس سير مي‌شود.
وي سپس با بيان اينكه ميزان غذا مطابق با نياز مصرفي هر روز سرو مي‌شود؛ افزود: هرگز غذاي مانده از قبل نداريم. كمااينكه در اغلب روزها غذا در ساعت 4 يا 4 و نيم تمام مي‌شود.
مدير واحد كته‌كبابي موسوي آنگاه با اشاره به اينكه سه يا چهار مدل خورشت هر صبح پس از بازگشايي درب رستوران طبخ و آماده مي‌شود؛ گفت: قورمه‌سبزي، قيمه، ميرزاقاسمي و زرشك پلو با مرغ از جمله غذاهايي است كه صبح آماده و در وعده ناهار سرو مي‌شود اما شامي ترش، باقلي پلو واويشكا، سيرواويج، لونگي و انواع كباب‌ها بعد از مراجعه مشتري و دريافت سفارش، طبخ و عرضه مي‌شود كه معمولاً زماني بين 10 تا 15 دقيقه را به خود اختصاص مي‌دهد.
سجاد موسوي آنگاه با بيان اينكه بيش از 70 درصد مشتريان اين رستوران، را مشتريان ثابت تشكيل مي‌دهند؛ افزود: 30 درصد مشتريان نيز افراد گذري يا مسافر هستند كه آنها نيز بعد از يكبار مصرف غذاي اين رستوران به مشتري ثابت تبديل مي‌شوند.
وي در ادامه با برشمردن برخي مشكلات، نوسان و افزايش قيمت‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: در چنين شرايطي و با توجه به هزينه‌هاي رو به افزايش و اينكه رستوران‌داري، شغلي تمام وقت به حساب مي‌آيد كه تعطيلي نداريم، بايد اذعان كنيم فقط اشخاصي مي‌توانند در اين عرصه همچنان ادامه كار دهند كه واقعاً به آشپزي و خدمات پذيرايي، علاقمند باشند.
مدير واحد كته‌كبابي موسوي با بيان اينكه ارايه بالاترين كيفيت (غذا) با پايين‌ترين قيمت؛ از اهداف اصلي ما محسوب مي‌شود؛ توصيه كرد: مردم عزيز بايد نسبت به سلامت غذايي كه ميل مي‌كنند؛ اطمينان حاصل نمايند. به‌عنوان مثال اكثريت افراد به گمان اينكه جوجه، غذايي سالم به حساب مي‌آيد در مراجعه به واحدهاي پذيرايي، اين غذا را سفارش مي‌دهند؛ در حالي كه برخي مراكز غذاي بيرون‌بر و شماري از رستوران‌ها از رنگ به جاي زعفران استفاده مي‌كنند كه اين رنگ براي سلامتي مصرف‌كننده بسيار مضر بوده و عوارض جبران‌ناپذيري بر كبد باقي مي‌گذارد.
وي افزود : ما با اطمينان اعلام مي‌كنيم كه هر كسي نسبت به اصالت زعفران اين مجموعه كوچكتري ترديدي داشته باشد مي‌تواند جوجه زعفران را در هر آزمايشگاهي كه خود انتخاب مي‌كند؛ تحت تست‌ها لازم قرار دهد. چرا كه ما از زعفران خالص در كار خود استفاده مي‌كنيم. همچنين كوبيده اين مجموعه، از گوشت خالص است كه فقط پياز به آن افزوده مي‌شود.
وي با بيان اينكه در هر كسب و كاري؛ داشتن صداقت و وجدان كاري؛ اعتماد مشتريان را به دنبال دارد؛ تصريح كرد: با توجه به اينكه مراكز رستوراني مستقيماً با سلامت مصرف‌كنندگان سروكار دارند رعايت بهداشت در همه زمينه‌‌ها با حساسيت ويژه ضرورتي مضاعف به حساب مي‌آيد كه يقيناً اعمال آن به وجدان‌كاري مديريت و پرسنل اين مراكز برمي‌گردد.
سجاد موسوي در پايان از همكاري و تلاش‌هاي همسر خود و همچنين زحمات پرسنل رستوران كته‌كبابي موسوي قدرداني كرد و گفت: لازم است از اين تريبون مراتب تقدير و تشكر خود را از مسئولان اتحاديه اعلام كنم كه اخيراً تسهيلاتي براي اعضا در نظر گرفته و در مذاكره و رايزني رئيس اتحاديه با مسئولان مربوطه، تجديدنظر‌هايي در مقوله ماليات بر ارزش افزوده صورت گرفته است.
رشت . سبزه میدان . بعداز سینما 22بهمن . 50 متر داخل خیابان استاد سرا . 

تلفن : ۰۹۱۱۸۳۶۵۳۹۶ اینستاگرام : moosavi.resturant