اعتماد مشتریان بزرگترین سرمایه پیتزا داتیس

پیتزا داتیس خوشمزه و پرطرفدار

این روزها فست فود نماد زندگی مدرن است؛ کمتر کسی پیدا می شود که لااقل یکبار آن را تجربه نکرده باشد؛ غذایی که بیشتر مورد علاقه ی نسل جوان محسوب می شود. کافی است سری به خیابان های شهر بزنید تا در هر خیابان چند فست فود شما را برای خوردن یک وعده پیتزا، همبرگر، قارچ و مرغ سوخاری تحریک کند. اصلا این غذای سریع و خوش خوراک طرفداران زیادی در بین مردم دارد. همین سبب شد که سری به امین طالعی؛ مدیر یکی از فست فود های خوشنام و خوب شهر توریستی بندرانزلی بزنیم و با او در خصوص این غذای خوشمزه و پرطرفدار و همچنین واحد تحت مدیریتش که توانسته تعریفی متفاوت از غذاهای فست فودی ارائه کند به گفتگو بنشینیم.
کارشناس رشته شیلات است و از 7 سالگی کنار پدر خود با فوت و فن بازار آشنا شده و همواره صداقت، وجدان کاری و مردم مداری سرلوحه کار و زندگی او قرار دارد. بیش از 10 سال در عرصه واردات کیف و کفش فعالیت داشته و چند سالی در کشور چین بواسطه کار خود زندگی کرده و بیش از 4 سال است که به همراه همسرش، به رستوران داری از نوع فست فود یا همان غذای سریع مشغول است.
از او می پرسم که آیا اولین نفری هستید که پیتزا فروشی را در بندرانزلی افتتاح کردید؟ او با تصحیح جمله من می گوید: اولین نفری نیست که به این کار مشغول شده؛ ولی جزء اولین نفراتی است که سماجت به خرج داده و ماندگار شده است!
وی اضافه می کند: با توجه به افزایش تقاضا برای غذاهای فست فودی و اینکه در سایر شهرهای استان نیز فست فود های زیادی دایر شدند؛ در شهر توریستی بندرانزلی هم این نیاز احساس می شد؛ از این رو من در بیست و هفتم اسفند 93 پیتزا داتیس را با هدف ارائه غذاهای سالم و خوشمزه افتتاح کردم.
خدا رو شکر از همان ابتدا استقبال عالی بود، این جمله را طالعی می گوید و دلیل این موفقیت و استقبال را خواست خدا می داند و آن را حکمتی که خداوند برایش رقم زده عنوان می کند.


از امین طالعی در خصوص آموزش هایی که قبل از ورود به کارش گذرانده سؤال می کنم و او با بیان اینکه آموزش های تخصصی لازم را فرا گرفته، به حضور یکی از آشپزهای ترکیه ای ایرانی الاصل به عنوان مشتری در مجموعه خود اشاره می کند و می گوید: این سرآشپز کارآزموده، پس از میل نمودن غذا، خودش را معرفی کرد و به من پیشنهاد داد که اگر تمایل داشته باشم نحوه طبخ برخی غذاهای بین المللی را به من آموزش دهد و این موضوع باعث شده که در حال حاضر برخی غذاهایی که در پیتزا داتیس سرو می شود؛ در هیچ رستوران و فست فود دیگری پیدا نشود به طوریکه مشتریان به راحتی تفاوت و برتری غذاهای پیتزا داتیس را تشخیص می دهند. در واقع ما بر این باوریم که برای حفظ کیفیت غذایی و مردم مداری؛ تعریفی متفاوت از غذاهای فست فودی ارائه کنیم و این تفاوت در زمینه های مختلفی همچون چیدمان فضای داخلی، استفاده از مواد اولیه درجه یک، طعم و مزه خوب، نوشیدنی ارگانیک و دسر ترکیه ای کونفه خوشمزه کاملاً مشاهده و احساس می شود.


از امین طالعی اوضاع و احوال این روزها را جویا می شوم؛ وی می گوید: هر آنچه خداوند برای انسان رقم بزند؛ همان پیش خواهد آمد و خدا رو شکر این روزها هم خوب است. وی رمز ماندگاری اش را صداقت، وجدان کاری، پشتکار و مردم مداری می داند و ادامه می دهد: من قبل از این در هر کاری رفتم؛ به لطف خدا موفق بودم و آن هم به دلیل پشتکار و جدیتم در کار است؛ البته مدام در حال تغییر و تحول هستم و سعی می کنم با دیدی مثبت به اطرافم نگاه کنم و همیشه پویا باشم. طالعی اضافه می کند: الان هم در زمینه مواد اولیه مصرفی از جمله گوشت، مرغ، خمیر پیتزا، چاشنی ها و .... از بهترین و مرغوب ترین برندها و طعم ها استفاده می کنم تا هم کیفیت پیتزاها افزایش پیدا کند و هم غذای سالم و بهتری به مشتریان ارائه دهم چرا که مشتری خواستار غذایی با طعم خوب و کیفیتی برتر است.
طالعی همچنین گقت: اگر مشتری از غذایمان راضی باشد، حکایت از موفقیت ما دارد، که در این صورت او ما را به دوستان و آشنایان خود معرفی می کند. در واقع هر کسب و کاری فقط با حضور مشتری معنا پیدا می کند که در این زمینه ما از حسن انتخاب و اعتماد مشتریان عزیز خود صمیمانه تشکر می کنیم.


وی درباره توجه به انتقادها و پیشنهادهای مشتری هایش، ضمن آنکه پیشرفت خود را مدیون نطرات سازنده آن ها می داند؛ می گوید: از اوایل کار تاکنون هم با انتقاد و هم پیشنهاد روبرو بوده ایم؛ نیروی انسانی جایزالخطاست و ممکن است همه مشتری ها راضی نباشند که باید با در نظر گرفتن نظرات آنها، کار را بهبود بخشید.
این رستوران دار موفق؛ وضعیت غذا در گیلان را رضایت بخش می داند و با اشاره به اینکه در بندرانزلی هم همانند دیگر نقاط، مقوله کیفیت اهمیت دارد؛ می افزاید: ورود رقبا تغییری در کار من ایجاد نکرده و این خواست خداوند است که چه بسا مشتریان وفادار و خوبی از شهرهای مختلف داریم، به طوری که امروزه با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر توریستی بندرانزلی؛ از جنوبی ترین استان کشور تا شرق و غرب و حتی توریست های خارجی از همه اقشار جزو مشتریان پیتزا داتیس هستند.
طالعی ادامه داد: زمانی که یک توریست به کشور و یا استانی سفر می کند یا قصد سفر دارد؛ مایل است از اوقات فراغت خود لذت ببرد و با فرهنگ ها آشنا شود و معمولاً اولین سؤال آنها آدرس نقاط دیدنی و رستوران های خوب شهر است. نکته ای که از اهمیت قابل توجهی برخوردار است؛ انتخاب نوع رستوران، نوع غذا، قیمت، موقعیت رستوران و نوع خدماتی که ارائه می دهد می باشد چرا که غذای خوب؛ بخش عمده ای از لذت سفر را تشکیل می دهد و می تواند به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری مطرح باشد؛ در واقع چشیدن طعم های متفاوت و جدید؛ امروزه بخشی از ماجراجویی سفر را برای گردشگران رقم می زند و این جذابیت طعم های تازه و خوشمزه؛ برای برخی از گردشگران؛ تنها دلیل بازگشت دوباره به مقصد و برای برخی دیگر، اصلی ترین دلیل انتخاب یک مقصد محسوب می شود.


از امین طالعی و همسرش می خواهم که از سختی های کارشان بگویند؛ آنها اوج کارشان را در روزهای تعطیل بیان می کنند و می گویند: رستوران داری کاری سخت است. ساعات کاری طولانی که باید در هر لحظه آن، هوای مشتری هایت را داشته باشی و همواره صداقت، پشتکار و مردم مداری را سر لوحه کار خود قرار دهی.
حرف هایمان که به انتها رسید؛ در این فکر غوطه ور شدم که رستوران داری و جلب رضایت مشتری با سلایق متفاوت، به سادگی ممکن نیست! و امین طالعی و همسرش چه خوب توانسته اند دوشادوش هم با تلاش، اخلاق مداری و وجدان کاری محیطی آنچنان گرم و صمیمی برای مشتریان خود بسازند که آنها لذت کنار هم بودن و حال خوش یک وعده غذای خوب را در پیتزا داتیس جستجو کنند.
آدرس پیتزا داتیس: بندرانزلی، میدان قو، ابتدای بلوار نماز 01344428885
اینستاگرام: Datis_Pizza

یکی از هزاران دل نوشته مشتری های پیتزا داتیس