کیفیت و سلامت غذایی اولویت خدمات آشپزخانه پدر

    آشپزخانه پدر رقیب سر سخت آشپزخانه منزل شما

  امروزه مراکز تهیه غذای بیرون بر با توجه به رشد و پیشرفت جوامع و پیچیده تر شدن مناسبات اجتماعی و به خصوصی اشتغال به کار بیشتر بانوان در محیط  خارج از منازل؛  در شهرها و مناطق مختلف در سطحی گسترده دایر و راه اندازی شده اند تا پاسخگوی نیاز روز افزون قشرهای مختلف مردم باشند. در شهر رشت مرکز استان گیلان نیز که از دیرباز اهالی آن به تنوع خوراک و پوشاک شهرت دارند و در سال 95 از سوی سازمان یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی در سطح جهان معرفی شده؛ مراکز متعدد تهیه غذای بیرون بر که در اصطلاح عمومی آشپزخانه نامیده می شوند نیز دایر و راه اندازی شده اند که با توجه به سطح بالای سلیقه و ذائقه شهروندان هر یک از این مراکز با مانور دادن روی تنوع منو، کیفیت و قیمت؛ سعی در جذب مشتری بیشتر دارند اما اینکه کدام یک از این مراکز در میدان رقابت گوی سبقت را از آن خود می کنند را میزان استقبال در رضایتمندی مشتریان تعیین می کند. در این راستا مجموعه آشپزخانه پدر با رزومه بیش از 36 ساله سرآشپزی مدیریتش؛ که از سال 1393 بر اساس نیاز منطقه به چنین واحدی تأسیس و فعالیت خود را شروع کرده از جمله واحدهایی به شمار می رود که طیف متنوعی از غذاهای مرسوم و نیز سنتی گیلان در منوی غذایی آن دیده می شود و به لحاظ ارایه غذاهای سالم، لذیذ و با کیفیت، تعهد حرفه ای و اخلاقی مدیریت و همکاران مجموعه که اعضای یک خانواده هستند در رفتار با مشتریان، سرویس دهی مطلوب و همچنین رعایت موازین و دستورالعمل های بهداشت محیط و پرسنل از جمله مراکز تهیه غذای بیرون بر در شهر رشت است  که مورد استقبال چشمگیر مردم قرار گرفته و معدل بالایی در مشتری مداری کسب کرده است.

حاج یحیی صالحی مؤسس و مدیر آشپزخانه پدر که سابقه درخشانی در زمینه آشپزی و طبخ انواع غذاهای محلی، ملی، فرنگی، دریایی و عربی دارد؛ سال ها به عنوان سرآشپز ماهر در برخی مجموعه های پذیرایی خصوصی نیز خدمات ارایه کرده و دستپخت او زبانزد مشتریان می باشد. این سرآشپز پیشکسوت گیلانی با  بیان اینکه جلب رضایت مشتریان در شهر رشت با توجه به سلیقه و تنوع غذایی بالای مردم بسیار سخت و دشوار است افزود: از آنجاییکه رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در سطح جهانی از سوی  سازمان یونسکو معرفی شده، این امر مسوولیت واحدهای پذیرایی اعم از رستوران ها و آشپزخانه ها را در جلب رضایت و اعتماد مشتریان بسیار دشوار نموده و همگان را بر لزوم احیاء و ترویج غذاهای اصیل و سنتی گیلان سوق داده است. یحیی صالحی خاطرنشان کرد: در واقع واحدها و مراکزی می توانند در این عرصه (جلب رضایت مشتریان )، به موفقیت نایل شوند که در تنوع و کیفیت غذایی تسلط و تبحر بالایی داشته باشند و بتوانند دقیقاً در راستای سلیقه و ذائقه غذایی شهروندان خوش سلیقه رشت طبخ غذا و خدمات دهی کنند. مدیر آشپزخانه پدر همچنین به روز بودن را در حرفه ی آشپزی به خصوص در شهر رشت امری ضروری ارزیابی کرد و گفت: به عمل آوری و طبخ انواع غذاها و حتی کباب ها که به نظر کاری ساده می آید، علاوه بر تبحر و تجربه به ذوق و خلاقیت نیز نیازمند است. در واقع حرفه آشپزی به عنوان یک هنر خوانده می شود که وجه هنری آن دقیقاً در خلاقیت و ابتکاراتی است که یک آشپز ماهر و مجرب در طبخ انواع غذاها اعمال می کند. یحیی صالحی سپس منوی غذایی واحد تحت مدیریت خود را مورد اشاره قرار داد و افزود: در منوی غذایی آشپزخانه پدر طیف متنوعی از غذاها مشاهده می شود این در حالی است که در کنار غذاهای رسمی، غذاهای سنتی استان گیلان که نسل جدید با آن آشنایی چندانی ندارند در منوی ما دیده می شود. در واقع در آشپزخانه پدر؛ سلیقه و ذائقه های مختلف و متفاوت مردم مد نظر قرار گرفته و همواره سعی و تلاش ما معطوف به طبخ و عرضه انواع غذاها با طعم و مزه خانگی است. مدیر آشپزخانه پدر  با بیان اینکه از بهترین و مرغوب ترین انواع مواد اولیه در طبخ غذاها استفاده می کند اظهار کرد: قیمت اقلام مصرفی برای ما چندان اهمیتی ندارد چرا که هدف اصلی ما تهیه و تدارک غذایی با کیفیت، خوشمزه و سالم و ارایه آن به مشتری است و این هدف هنگامی محقق می شود که متریال مصرفی درجه یک در طبخ غذاها مورد استفاده قرار بگیرد. مدیر آشپزخانه پدر آنگاه از همکاری و مشارکت همسر و دو پسر خود میثم و میلاد در اداره این مرکز تهیه غذا خبر داد و در ادامه داشتن وجدان کاری را درهر صنف و کسب و کاری از آی تم های اصلی در جلب رضایت و اعتماد مشتریان دانست و افزود: وجدان کاری نه فقط موجب اعتماد مشتریان خواهد شد بلکه در ایجاد دلگرمی برای پرسنل و انگیزه بخشیدن به آنها نقش مؤثری دارد.

در ادامه میثم صالحی که در اداره این مرکز تهیه غذا با پدر خود مشارکت دارد رعایت اصول و موازین بهداشت محیط و پرسنل را در مجموعه آشپزخانه پدر مورد تأکید قرار داد و افزود: اشخاصی که از دیرباز پدر من را می شناسند به حساسیت بالای وی در زمینه رعایت بهداشت کاملاً واقف هستند و معتقدم در صنایع غذایی که با سلامت عمومی سر و کار دارد، رعایت بهداشت اولویت اول محسوب می شود و اساساً یکی از عوامل موفقیت آشپزخانه پدر؛ بعد از مقوله کیفیت همین رعایت نکات بهداشتی می باشد. در این راستا فضای کلی آشپزخانه در طول روز چند مرحله کاملاً و به طور اصولی شست و شو و نظافت می شود و پرسنل دارای کارت سلامت و بهداشت و ملبس به لباس ویژه آشپزخانه هستند که با مشاهده آراستگی وضعیت ظاهری پرسنل، می توان به معدل بالای این مجموعه در رعایت بهداشت پی برد. میثم صالحی خاطرنشان کرد: مبنای کاری ما افزایش تیراژ فروش و پخت غذایی لذیذ با کیفیت ممتاز و قیمت مناسب است و به لطف خدا و همکاری اعضای خانواده، استقبال مردم خوش خوراک رشت از خدمات مجموعه آشپزخانه پدر؛ چشمگیر بوده است و در این زمینه کیفیت بالا و مشتری مداری را سر لوحه کار خود قرار داده ایم و شعار مجموعه را طعم برتر، کیفیت عالی و سلامت غذایی را با ما تجربه کنید انتخاب کرده ایم و بر این باوریم که مواد اولیه درجه یک با بهترین نحو فرآوری و به عمل آورده شود. وی آنگاه جلب رضایت مشتریان را یکی از فاکتورهای تعیین کننده در موفقیت واحدهای خدماتی دانست و با بیان اینکه تمامی نقطه نظرها و پیشنهادهای مردمی را در کارهای خود لحاظ می کند افزود: با استفاده از نظرات و پیشنهادهای مشتریان عزیز توانسته ایم راه کارهای مناسبی برای جلب رضایت هر چه بیشتر این عزیزان اتخاذ کنیم.

میثم صالحی گفت: همواره سعی و تلاشمان بر مبنای ارایه انواع غذاهای با کیفیت و لذیذ به همشهریان و مشتریان محترم با طعم خانگی می باشد. در این راستا مواد اولیه مصرفی مجموعه را روزانه و تازه به تازه با توجه به نیاز مصرفی رستوران در طبخ غذا تهیه و خریداری و در روند تهیه این اجناس هیچگاه کیفیت را فدای قیمت نمی کنیم.

وی سپس با ابراز خشنودی از اینکه اهالی خوش سلیقه و فرهیخته رشت به خوبی با کیفیت انواع غذاها آشنایی دارند گفت: خوشبختانه در شهری خدمات دهی کنیم که همه شهروندان آن از کوچک و بزرگ، پیر و جوان با مقوله کیفیت غذایی به خوبی آشنایی دارند و چنانچه مجموعه ای غذای فاقد کیفیت عرضه کند، خیلی زود با عدم استقبال مشتری و به تبع آن تعطیلی واحد رو به رو خواهد شد.

مدیر داخلی آشپزخانه پدر حرفه آشپزی را با مشاغل دیگر متفاوت دانست و افزود: این حرفه با سلامت و بهداشت مردم ارتباط مستقیم دارد و فعالان این عرصه چنانچه به کیفیت توجهی نداشته باشند؛ بازنده میدان رقابت خواهند بود بویژه آنکه امروزه مجموعه های مشابه به طرز چشمگیری افزایش یافته و عامل تمایز مراکز معتبر از دیگران همین عامل کیفیت می باشد. 

میثم صالحی در خصوص اجرای طرح توسعه کاری مجموعه آشپزخانه پدر نیز افزود: بدیهی است هر فردی در هر کسب و کاری که پیشه می کند به طور طبیعی مایل به پیشرفت و توسعه کار خود است ما نیز در این مسیر حرکت می کنیم و بر این اعتقادیم که هر روز بهتر از دیروز باشیم.

وی تحقق اهداف طرح توسعه کاری مجموعه را منوط به حمایت مسوولان و مشتریان دانست و افزود: در حال حاضر تعرفه های حق بیمه تأمین اجتماعی، برق، آب و گاز این مجموعه به عنوان واحد تجاری محاسبه می شود که این موضوع فشار مالی سنگینی به ما تحمیل می کند این در حالیست که رستوران ها و واحدهای آشپزخانه مجموعه هایی خدماتی با ظرفیت اشتغالزایی بسیار بالا محسوب می شوند و نه تجاری! از این رو ضروری است در خصوص کاهش تعرفه های انرژی، تأمین اجتماعی و..... بازنگری جدی صورت گیرد و در این راستا با توجه به استقبال خوب مردم از آشپزخانه پدر و حمایت مسوولان در نظر داریم خدمات خود را به طور حرفه ای توسعه و فرصت های شغلی جدیدی ایجاد کنیم.

میثم صالحی خطاب به مسوولان محترم افزود: ما خانواده و انرژی خود را برای اینکار گذاشته و از سرگرمی و اوقات فراغت نیز صرف نظر کرده ایم تا بتوانیم هر چه بیشتر و بهتر به مردم عزیز خدمات رسانی کنیم. از این بابت سزاوار حمایت و پشتیبانی مسوولان در قالب تسهیلات بانکی کارآفرینی و بروکراسی اداری هستیم تا بتوانیم با توسعه و گسترش خدمات خود نزد مشتریان و همشهریان دوست داشتنی و عزیز سربلند باشیم.

حاج یحیی صالحی مدیر مجموعه آشپزخانه پدر در پایان از ادارات بهداشت، اماکن و نیروی انتظامی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی، گروه صنایع غذایی مرادی، مشتریان عزیز، همکاران زحمت کش مجموعه  و همچنین اعضای خانواده خویش به خصوص همسرش  تشکر و قدردانی کرد و پیشاپیش در آستانه فرا رسیدن( عید نوروز باستانی ) و آغاز سال نو، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را برای همه همشهریان و مردم عزیز آرزو نمود.

 آدرس آشپزخانه پدر:

رشت، بلوار شهید انصاری، خیابان دفاع، پلاک 99

تلفن های تماس: 01333721679 - 01333720367