مدیر غذای خانگی گیل بانو:

تمام تلاشمان پخت غذایی لذیذ با کیفیتی ممتاز و قیمت مناسب است

امروزه بانوان ایرانی هر یک به تنهایی کوهی از هنر و خلاقیت هستند و پا به پای مردان در فعالیت های کارآفرینانه حرکت می کنند و پتانسیل فراوانی برای شکوفایی اقتصاد خانواده و شهر خویش دارند. بر این اساس در شهر رشت آوازه ی غذاهای خانگی یک رستوران با عنوان (غذای خانگی گیل بانو) که سرآشپز هنرمند آن با تمرکز بر خلق طعم های تازه، ذائقه گیلانی و ایرانی را جذب هنر و تجربه خود کرده، پیچیده و اغلب مشتریان از غذاهای خانگی و با اصالتی که حاصل هنر دستان این کدبانوی گیلانی است تعریف می کنند. بدون شک موفقیت های به دست آمده از اِعمال مدیریتی آگاه و توانمند در این زمینه ناشی می شود. مدیریتی که با تهیه مرغوب ترین انواع مواد اولیه، اعتماد و رضایت مشتریان را از هر قشر و طبقه، به خود جلب کرده و غذای خانگی گیل بانو را نسبت به سایر مراکز متمایز کرده است. آنچه که خبرنگار ما در اولین دیدار با خانم فاطمه قیوم سرآشپز خوش ذوق و کارآزموده این رستوران شاهد بوده، روحیه و اراده قوی و مهم تر از همه دقت و عشق و علاقه وافری ست که ایشان در حرفه رستوران داری دارد و چه بسا، شخصی که به کار خود علاقه مند است می کوشد تا با توکل به خداوند متعال، بهترین عملکرد را داشته باشد و بدیهی ست این عملکرد خوب از دید مردم پنهان نمی ماند و افرادی که بتوانند نظر مردم را به خوبی جلب کنند طعم موفقیت را با تمام وجود لمس خواهند کرد. بنابراین در سلسله گزارشات معرفی واحدهای برتر صنفی حوزه ی پذیرایی، با خانم فاطمه قیوم، یکی از بانوان سرآشپز نمونه و خوش ذوق استان گیلان که با وجود پستی و بلندی های فراوان، مجموعه غذای خانگی گیل بانو را به همراه همسر محترم خود آقای محمد رهبری راه اندازی نموده، گفت و گوی مفصلی انجام داده ایم که در ذیل می خوانید:

در ابتدای این گفت و گو وقتی از خانم فاطمه قیوم که با هنر دستان خود، طعم های خاص و مورد پسندی از انواع غذاها را برای مشتریان مجموعه خلق می کند، رمز موفقیتش را جویا شدیم، بیان کرد: "اول لطف خدای مهربان، دوم حمایت های بی دریغ همسرم و سوم پشتکار و تلاش و ایمان داشتن به موفقیت (رسیدن به هدف). البته ما هنوز تا رسیدن به اهداف بزرگ تر مسیر پرچالشی را پیش رو داریم و در این میان، تمام تلاش خود را می کنیم که به پاسداشتزنده نگه داشتن و حفظ اصالت طعم غذا، نماینده خوبی برای شناسایی غذاهای سنتی گیلانی و ایرانی به مردم شریف ایران و گردشگران باشیم."

این سرآشپز حاذق و پرتلاش در ادامه منوی غذایی مجموعه غذای خانگی گیل بانو را طیف متنوعی از انواع غذاهای محلی و سنتی گیلان اعلام کرد و افزود: " با توجه به اینکه تازگی و طراوت مواد اولیه نقش کلیدی در کیفیت و طعم غذای پخته شده ایفا می کند، ما اقلام مصرفی را از بهترین برند های بازار به صورت روزانه و بنا به نیاز مصرف خریداری می کنیم و تمام تلاشمان این است که مواد اولیه نامرغوب وارد آشپزخانه نشود. کمااینکه تا به امروز، علیرغم مشکلاتی که در زمینه گرانی مواد اولیه و هزینه ها وجود دارد؛ هرگز کیفیت را فدای مسائل اقتصادی نکرده ایم و بر این اساس با افزایش تیراژ فروش و قناعت به سود اقتصادی اندک، امکان استفاده غذاهای رستوران را برای همه اقشار جامعه فراهم ساخته ایم."

البته برای ارتقاء هر چه بیشتر سطح کیفی خدمات،  با کمال میل از انتقادات اصلاحی و سازنده استقبال می کنیم و همیشه نظر مشتریان را در خصوص کیفیت غذاها و سرویس دهی این مجموعه جویا می شویم. چون معتقدیم که ایرادها و نقائص احتمالی در هر کاری، از طریق انتقادهای سازنده و دلسوزانه مخاطبین و مشتریان بر طرف خواهد شد.

مدیر غذای خانگی گیل بانو در همین حال حرفه ی آشپزی را با مشاغل دیگر متفاوت دانست و آنگاه به روز بودن را در حرفه ی آشپزی به خصوص در استان گیلان امری ضروری ارزیابی کرد و افزود: "به عمل آوری و طبخ انواع غذا که به نظر کاری ساده می آید، علاوه بر تبحر و تجربه به ذوق و خلاقیت ویژه ای نیازمند است و در این ارتباط رمز موفقیت یک سرآشپز موفق و توانمند؛ دقیقاً در خلاقیت و ابتکاراتی ست که در طبخ انواع غذاها اعمال می کند."

خانم فاطمه قیوم آنگاه با بیان اینکه افزایش مشارکت اقتصادی بانوان در رونق اقتصاد و اشتغال جامعه می تواند با توسعه فعالیت های کارآفرینانه میسر شود، پتانسیل مجموعه غذای خانگی گیل بانو را برای اجرای فازهای توسعه مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: "تحقق این هدف مستلزم حمایت و پشتیبانی مسئولان و اعطای تسهیلات کارآفرینی ویژه بانکی در قالب وام بلند مدت با نرخ بهره اندک به مقدار کافی است."

وی افزود: با توجه به اینکه غذای خانگی گیل بانو یک مجموعه خدماتی محسوب می شود، از کلیه مسئولان محترم انتظار داریم حمایت ویژه ای از جنبه تسهیلات بانکی کارآفرینی و بروکراسی اداری از ما داشته باشند. چرا که این ظرفیت و پتانسیل را داریم که در صورت مساعدت های مسئولین محترم، ضمن توسعه فضا و خدمات مجموعه میزان اشتغالزایی را نیز افزایش دهیم.

در ادامه این مصاحبه آقای محمد رهبری با تأیید صحبت های همسر خود در خصوص مقوله کیفیت و سلامت غذایی، به مباحثی از علم روانشناسی در حوزه ی شناخت ویژگی های اخلاقی و رفتاری متفاوت اشخاص در چارچوب اصل مشتری مداری اشاره کرد و افزود: "از بدو شروع فعالیت (غذای خانگی گیل بانو) تاکنون آیتم هایی را در جلب رضایت مندی مشتریان عزیز ترسیم کرده ایم و به این اصل که همیشه حق با مشتری است عمل می کنیم و خود را موظف می دانیم با نهایت ادب و در عین حال گشاده رویی با مشتریان رفتار داشته باشیم.

محمد رهبری سپس  رعایت بهداشت را از دیگر اولویت های اصلی غذای خانگی گیل بانو بر شمرد و یادآور شد: "در زمینه اصول و موازین بهداشتی، صرفاً به آیین نامه های ابلاغی بسنده نکرده ایم بلکه رعایت بهداشت محیط و پرسنل را در همه ابعاد با حساسیت ویژه مد نظر داریم و به رعایت بهداشت مواد غذایی سخت ملتزم و پایبند هستیم. چرا که ما، امین مردم و مشتریان محترم خود هستیم و در این ارتباط، خوشبختانه تاکنون به موفقیت خوبی دست یافته ایم."

مدیریت توانمند مجموعه غذای خانگی گیل بانو در پایان ضمن تشکر و قدردانی از حُسن انتخاب مردم شریف منطقه و مشتریان گرانقدر، از ادارات بهداشت، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی و اعضای خانواده خویش تشکر و قدردانی کرد و افزود: امیدواریم شرایطی ایجاد شود تا ما بتوانیم ضمن بهره مند شدن از تسهیلات بانکی کارآفرینی، تحولی شگرف از نظر اشتغالزایی و خدمات دهی به مردم در صنعت رستوران داری ایجاد کنیم.

آدرس: رشت، جاده تهران،روبروی مجتمع مسکونی سیمکو

تلفن تماس: 01333603056 - 09302506103

  • ·        ارسال با پیک رایگان
  • ·        درب منزل یا محل کار
  • ·        در محدوده میدان گیل و جاده تهران