رستوران دارچین
تجربه ای واقعی، از طعم اصیل غذاهای محلی گیلان

امروزه زمانی که یک توریست به کشور و یا استانی سفر می کند یا قصد سفر دارد، معمولاً اولین سوالش آدرس رستوران های شهر و نقاط دیدنی آن است. چرا که خوردن و آشامیدن بخش عمده ای از لذت سفر محسوب شده و غذا؛ از اساسی ترین و با ارزش ترین پایه های صنعت گردشگری به شمار می رود. این در حالیست که در سال های اخیر تأمین خوراک گردشگران و مسافران با انواع غذاهای بومی و محلی که از طعم و جذابیت ویژه ای نیز برخوردار باشد حائز اهمیت فراوانی بوده و در این رابطه رستوران ها، به عنوان مهم ترین و بزرگ ترین مراکز ارایه غذا شناخته می شوند و نقش بسزایی را در جذب گردشگران و رونق صنعت گردشگری ایفا می کنند. بنابراین در این شماره خبرنگار ما در ادامه سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی شاخص و مورد اعتماد؛ مصاحبه ای اختصاصی با مدیریت رستوران و غذای خانگی دارچین که نقش تأثیر گذاری در جلب رضایت گردشگران داخلی و خارجی و البته مردم شهر توریستی لاهیجان ایفا کرده، انجام داده که برای شما خوانندگان عزیز خالی از لطف نمی باشد. این در حالیست که دیزاین این رستوران به گونه ای طراحی شده که هم فضای سنتی و کلاسیک با تخت و هم فضای مدرن با میز و صندلی را شامل می شود و توجه خانواده های گیلانی و همچنین مسافران و گردشگرانی را که دلشان می خواهد غذاهای سنتی گیلانی و ایرانی را با طعمی عالی و یادماندنی در محیطی آرام و مُفرح میل نمایند، به خود جلب می کند.


در ابتدای این مصاحبه محسن عمویی و همسر پرتلاش ایشان که از جمله رستوران داران موفق و خوش آتیه استان گیلان محسوب می شوند در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اینکه سلامتی بزرگ ترین نعمتی ست که خداوند به بندگانش عطا فرموده و حفظ این نعمت ارزشمند بر همگان واجب است اظهار داشتند: با توجه به اینکه امروزه تمامی دانشمندان دنیای پزشکی، حفظ سلامتی انسان را در گروی تغذیه مناسب می دانند؛ ما همواره خود را در قِبال سلامتی مردم مسئول دانسته و در طبخ غذاهای رستوران دارچین؛ اصالت و سلامت غذایی و البته طعم خانگی و رضایت خاطر مشتریان عزیز را در الویت قرار داده ایم و رسالت اصلی مان اینست که بتوانیم نماینده خوبی برای شناسایی غذاهای سنتی گیلانی و ایرانی به مردم شریف ایران و گردشگران خارجی باشیم.


این زوج خلاق و پرتلاش رستوران دار همچنین با بیان اینکه رستوران دارچین با خِرد جمعی و به طور خانوادگی اداره می شود به خبرنگار ما یادآور شدند: به پاسداشت زنده نگه داشتن و تحسین فرهنگ غذایی گیلان زمین؛ تمام مساعی خود را برای شناساندن آداب و رسوم و خلق و خوی خوب مردم گیلان، ذائقه و سلیقه غذایی متنوع و مترقی آنان، پذیرایی شایسته از مهمانان، گردشگران و دیگر آداب و رسوم هم استانی های خود به هموطنان به کار بسته ایم و بر این باوریم که خوراکی ها؛ بخشی از تاریخ و تمدن و فرهنگ جدانشدنی مردم گیلان زمین محسوب می شود و از شرق تا غرب، شهر به شهر، روستا به روستا طعم و مزه های واقعی و اصیل در تار و پود زندگی مردمان این منطقه و استان ریشه دوانده است.


محسن عمویی آنگاه حضور و استقبال مردم و گردشگران را با ارزش ترین و گرانبها ترین سرمایه رستوران دارچین برشمرد و تصریح کرد: از آغاز به کار رستوران همیشه تمایل داشته ایم که غذاهایی که به مشتریان و همشهریان عرضه می کنیم با کیفیت و اصالت، همراه با طعم خانگی و دلپذیر باشد. البته در این رابطه لازم است یادآور شوم که مردم عزیز و به ویژه شهروندان گیلانی که از نظر سلیقه غذایی شهرت جهانی دارند، خیلی زود غذای با کیفیت و سالم را تشخیص می دهند و اگر رستورانی غذای خوب عرضه نکند دیگر به آنجا مراجعه نمی کنند. این در حالیست که آنچه امروزه مشتریان را جذب خود می کند طعم، رنگ، عطر و بو، تازگی و سلامت غذا است و در این رابطه ما بنا به اذعان مشتریان ثابت خود و به واسطه کیفیت غذایی و طعم خوب غذاهای رستوران، تا حدود زیادی در ایجاد اعتماد و رضایت مندی مردم شریف منطقه و گردشگران موفق بوده ایم و به لطف پرودگار متعال و پشتوانه این استقبال و همراهی مردم شریف و گردشگران توانسته ایم رستوران و غذای خانگی دارچین را به عنوان یک برند خوش سابقه و مورد اعتماد در صنعت رستوران داری کشور مطرح کنیم.


مدیر رستوران و غذای خانگی دارچین در همین حال حرفه ی آشپزی را با مشاغل دیگر متفاوت دانست و آنگاه به روز بودن را در حرفه ی آشپزی به خصوص در استان گیلان امری ضروری ارزیابی کرد و افزود: به عمل آوری و طبخ انواع غذاها و حتی کباب ها که به نظر کاری ساده می آید، علاوه بر تبحر و تجربه به ذوق و خلاقیت ویژه ای نیازمند است و در این ارتباط رمز موفقیت یک سرآشپز موفق و توانمند؛ دقیقاً در خلاقیت و ابتکاراتی ست که در طبخ انواع غذاها اعمال می کند.
وی آنگاه منوی غذایی مجموعه رستوران و غذای خانگی دارچین را طیف متنوعی از انواع کباب ها و غذاهای محلی و سنتی گیلان اعلام کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه تازگی و طراوت مواد اولیه نقش کلیدی در کیفیت و طعم غذای پخته شده ایفا می کند، ما اقلام مصرفی را از بهترین برند های بازار به صورت روزانه و بنا به نیاز مصرفی خریداری می کنیم و تمام سعی و تلاش ما اینست که مواد اولیه نامرغوب وارد آشپزخانه نشود. البته از این تریبون رسانه صادقانه اعلام می کنم که علیرغم مشکلاتی که در زمینه گرانی مواد اولیه و هزینه ها وجود دارد؛ ما هرگز کیفیت را فدای مسائل اقتصادی نمی کنیم و بر این اساس با قناعت به سود اقتصادی اندک، تعرفه ها را به گونه ای تعریف کرده ایم که امکان استفاده از خدمات رستوران دارچین برای همه اقشار جامعه فراهم شود تا بتوانیم با افزایش تیراژ فروش، هزینه ها را تا حدودی پوشش دهیم. البته همواره معیار اصلی ما در تهیه مواد اولیه فقط کیفیت است و در این رابطه بر این معتقدیم که مشتریان عزیز همواره در بدو ورود به رستوران و غذای خانگی دارچین، احساس آرامش خاطر داشته باشند و یقیین حاصل کنند که وجود و حضور شان برای ما ارزشمند است.
محسن عمویی در همین حال مشتریان را ولی نعمت مجموعه تحت مدیریت خود دانست و افزود: بدون شک هدف همه تلاش ها در بازار، کسب سود اقتصادی است و این مجموعه نیز همین هدف را دنبال می کند. لذا همواره برای جلب رضایت و اعتماد مشتریان عزیز از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کنیم و در این رابطه در مواقع شلوغی رستوران، نهایت تلاش خود را برای سرویس دهی به موقع به کار می بریم تا پاسخگوی اعتماد مردم و گردشگران باشیم و همه تلاش ما اینست که در بالاترین سطح ممکن به میهمانان خدمات رسانی کرده و هیچ وقت شرمنده مشتریان عزیز نباشیم.
مدیر پرتلاش و اخلاق مدار رستوران و غذای خانگی دارچین همچنین توجه به اصول و مؤلفه های بهداشتی را از شاخصه های مجموعه تحت مدیریت خود اعلام کرد و بیان داشت: اگر در هر واحدی هر قدر تلاش برای عرضه ی غذای با کیفیت و سالم صورت پذیرد اما از طرفی نکات بهداشتی مورد غفلت قرار گیرد؛ ارزش کار از دست خواهد رفت. لذا ما در راستای رعایت بهداشت محیط و پرسنل تمامی ضوابط و آیین نامه های بهداشتی را با حساسیت بالا اجرا می کنیم و در این زمینه از تذکرات کارشناسانه مشتریان صاحب نظر و مسئولان ذیربط استقبال می کنیم چرا که کوچک ترین اهمال در نظافت و رعایت اصول بهداشتی می تواند تبعات منفی و جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
محسن عمویی و همسر گرانقدر ایشان در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از اعضای خانواده خویش، همکاران زحمت کش مجموعه و همچنین حُسن اعتماد گردشگران و مردم عزیز گیلان و به خصوص لاهیجان که غذاهای این مجموعه را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کردند و برای مسئولان ادارات صنعت معدن تجارت، بهداشت، فرمانداری، شهرداری، اماکن نیروی انتظامی، دارایی مالیات، تأمین اجتماعی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی لاهیجان و دیگر دست اندرکارانی که با این مجموعه همکاری و تعامل دارند آرزوی توفیق و سلامتی کردند.
آدرس: لاهیجان، جنب میدان ابریشم تلفن: 01342216381
اینستاگرام: restoran.darchin

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید