رستوران ارغوان
با رویکردی متفاوت و ایده هایی نو آغاز به کار کرد

رستوران ارغوان که به تازگی در رشت دایر و راه اندازی شده به لحاظ رویکرد متفاوت به مبحث غذا یک رستوران خاص و موفق محسوب می شود که تعهد به سلامت مردم از جمله ویژگی های بارز آن است و اساس خدمات خود را بر پایه کیفیت و سلامت غذایی پی ریزی کرده و تضمین سلامت مصرف کنندگان از اهداف اصلی این مجموعه می باشد و نکته قابل توجه که حکایت از تواضع و فروتنی مدیریت خوش آتیه این رستوران دارد اینست که ایشان، ادعایی در زمینه بهترین بودن ندارد بلکه بر این باور است که جلب اعتماد و کسب رضایت حداکثری مشتری، رمز ماندگاری و غایت تمامی اقدامات رستوران ارغوان می باشد.

مهندس نیما دانش مقدم مؤسس و سرمایه ‌گذار رستوران ارغوان که دانش‌ آموخته رشته طراحی و معماری است و در سال 2018 به عنوان سومین معمار برتر اروپا انتخاب شده و در حال حاضر به عنوان مهندس مشاور، پروژه هایی را در خارج از کشور از جمله اسپانیا و آلمان در دست اجرا دارد، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به اینکه رستوران ارغوان با رویکردی متفاوت و مبتنی بر طبخ غذای تازه و سالم شروع به کار نموده افزود: در رسته های شغلی خدماتی اِعمال خلاقیت و نوآوری، یکی از مهم ترین آیتم ها در موفقیت به شمار می آید. لذا ما از ابتدای شروع به کار رستوران ارغوان هدف مان این بوده که هم در طراحی و اجرای نمای بیرونی و دیزاین داخلی، هم نوع ظروف و حتی نحوه ی طبخ غذا (که طعم غذای خانگی را تداعی کند) ابتکار و خلاقیت داشته باشیم، به گونه ای که خوشبختانه تا به امروز طیف گسترده ای از اقشار مختلف مردم از کیفیت و سلامت غذایی ما ابراز رضایت داشته اند. به عبارتی؛ در رستوران ارغوان، با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت در کنار خلاقیت و هنر آشپزی، سیستم طبخ غذا به طور کلی تغییر پیدا کرده و تمام سعی و تلاش ما معطوف آن بوده که آماده سازی غذاها، به سمت چرخه فریزری سوق پیدا نکند و طبخ غذاهای رستوران ارغوان، به صورت روز پخت و در حضور مشتری انجام ‌شود. کمااینکه امروزه آنچه مشتریان را جذب خود می کند طعم، رنگ، عطر و بو، تازگی و سلامت غذا است و در این زمینه ما همواره سعی می کنیم روش طبخ غذا همراه با حفظ اصالت و سلامت غذایی باشد. البته این سیستم، اگر چه زمان بیشتری به خود اختصاص می ‌دهد اما خروجی آن کیفیت برتر غذای طبخ شده و همچنین رضایت مندی مشتریان عزیز را به دنبال داشته، که این موضوع برای ما بسیار ارزشمند است. این در حالیست که پیش آماده سازی غذاهای رستوران ارغوان نیز با دیگر واحدها، تفاوت های آشکاری دارد و این تفاوت هم به لحاظ مواد اولیه ای که در غذا مورد استفاده قرار می گیرد و هم در کمیت طبخ غذا جلوه می‌ کند. از سویی دیگر ما در راستای جلب اعتماد مشتریان عزیز دیزاین و مهندسی رستوران ارغوان را به گونه ای طراحی و اجرا کرده ایم که کلیه عملیات مرتبط با فرآوری و طبخ غذا و وضعیت بهداشت در معرض رؤیت مراجعه کنندگان باشد. چرا که سیاست کاری ما اینست که مشتریان را همچون اعضای خانواده خود می پنداریم و هر آنچه برای خود و خانواده مان می پسندیم را برای این عزیزان تدارک می بینیم. به عبارتی زمانی که مشتری نحوه ی طبخ و آماده سازی غذا را مشاهده کند، اطمینان خاطر بیشتری از سلامت و کیفیت غذایی رستوران ارغوان پیدا خواهد کرد.


وی با تأکید بر اینکه در رسته های شغلی خدماتی اِعمال خلاقیت و نوآوری، یکی از مهم ترین آیتم ها در موفقیت به شمار می آید اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار رستوران ارغوان هدف ما این بوده که هم در طراحی و اجرای نمای بیرونی و دیزاین داخلی، هم نوع ظروف و حتی نحوه ی طبخ غذا (که طعم خانگی را تداعی کند) ابتکار و خلاقیت داشته باشیم، به گونه ای که خوشبختانه تا به امروز طیف گسترده ای از اقشار مختلف مردم از کیفیت و سلامت غذایی ما ابراز رضایت داشته اند.


مدیر رستوران ارغوان آنگاه دیزاین و چیدمان غذا را حلقه مفقوده در رستوران های منطقه دانست و با بیان اینکه غذا باید از تزیین و ظاهر جذاب برخوردار باشد افزود: امروزه معمولاً در کافه ها به دیزاین و چیدمان غذا توجه بیشتری صورت می گیرد، چرا که مشتریان کافه ها را عمدتاً نسل جوان تشکیل می دهند و ظاهر و تزیین غذا برای جوانان بیشتر اهمیت دارد. بر این اساس ما در رستوران ارغوان به سمت جذاب کردن تزیین غذا با متُدهای بین المللی و مطابق با ذائقه ایرانی حرکت می کنیم و در این ارتباط سازوکارهای متفاوتی در این خصوص به کار گرفته ایم و باید اعلام کنم سمت و سوی کلی حرکت رستوران ارغوان به سمت طبخ و پخت نیمه صنعتی غذا است و هدف اصلی ما تنها فروش غذا نیست بلکه اولویت اول مان کیفیت ارائه خدمات و ارتقاء سطح سلامت غذایی مشتریان محترم است و مشتری ارزشمند ترین و گرانبها ترین سرمایه رستوران ارغوان محسوب می شود.


مهندس نیما دانش مقدم همچنین پاسخگو بودن به مشتریان را یکی از فاکتورهای تعیین کننده در موفقیت رستوران ارغوان دانست و با بیان اینکه تمام نقطه نظرها و پیشنهادات مشتریان را در رستوران لحاظ می کند؛ انتقاد را سِره از ناسِره جدا کردن و شناختن محاسن و معایب برشمرد و اظهار کرد: نقد به مفهوم داوری و قضاوت دوجانبه در مورد یک مسأله است و به یک مجموعه اعتبار می بخشد و باعث پیشبرد و ترقی مجموعه خواهد شد، لذا ما در رستوران ارغوان به واسطه انتقاد پذیر بودن و استفاده از نظرات مشتریان عزیز توانسته ایم انواع غذاهای با کیفیت و لذیذ را به همشهریان محترم با طعم لذیذ و به یادماندنی ارائه نمائیم.
این رستوران دار موفق و خوش آتیه در ادامه سخنان خود با اشاره به علاقه خود به رشته هنر یادآور شد: از آنجایی که بر اساس علائق خود مایل بودم فضایی برای ارائه آثار هنرمندان ایجاد کنم؛ بخش از فضای رستوران ارغوان را به صورت یک گالری، طراحی و اجرا کرده ایم و آن را به نمایش آثار نقاشی هنرمندان منطقه اختصاص داده ایم؛ بی آنکه هیچ مبلغی از این عزیزان دریافت کنیم. کمااینکه در این گالری آثار هنرمندان شهر؛ به معرض نمایش گذاشته شده و در این زمینه مشتریان و بازدیدکنندگان این آثار می توانند به خرید آنها اقدام نمایند. به عبارتی ما بر این باوریم که با این کار از هنر و هنرمندان منطقه در حد امکان و توان خود حمایت داشته باشیم.
مدیر رستوران ارغوان آنگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار ما مبنی بر مناسبات فی مابین مدیریت و پرسنل تصریح کرد: در این مجموعه روابط متقابل مدیر و پرسنل بر مبنای معیارهای متعارف رایج نیست، در واقع هدف ما بستر سازی جهت رشد و نمو و استعداد و خلاقیت ‌های فردی همکاران است و در جلساتی که برگزار می کنیم همواره این مسئله را مورد تأکید قرار می دهیم.
مهندس نیما دانش مقدم مؤسس و سرمایه ‌گذار رستوران ارغوان در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی مسئولانی که در زمینه سلامت و بهداشت جامعه و خدمات به مردم تلاش می کنند گفت: جا دارد فرصت را مغتنم شمرده و از این تریبون مراتب سپاس و قدردانی خود را از شهروندان و مشتریان عزیز گیلانی، بازرسین بهداشت، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی، پرسنل مجموعه و همچنین اعضای خانواده که حمایت های فراوانی از بنده داشته اعلام و برای این عزیزان آرزوی موفقیت روز افزون داشته باشم.
آدرس: رشت، گلسار، خیابان استاد معین، بین کوچه سوم و پنجم
تلفن: 01391010030
اینستاگرام: arghavan.rest