دكتر عباس كياني:مصرف گياهان دارويي اثراث اعجازگونه در پيشگيري ودرمان انواع بيماري‌ها دارد

در سال‌‌هاي اخير گرايش عموم مردم به مصرف گياهان دارويي فزوني گرفته، چرا كه عوارض منفي و مهلك مصرف داروهاي شيميايي به يُمن دسترسي همگاني به اينترنت و سايت‌هاي مختلف پزشكي و دارويي، امروزه بيش از هر زمان ديگري براي مردم آشكار شده است.
واحد گياهان دارويي ضیاء الدین ازجمله مراكز تهيه و توزيع انواع گياهان دارويي به شمار مي‌رود كه تنوع محصولات و خدمات آن زبانزد همگان است.
دكتر عباس كياني، دانش‌آموخته‌ي رشته‌ي طب سنتي از پرديسان بين‌الملل اصفهان و همچنین دانشجوي دكتراي تخصصي PhD فيزيولوژي گياهي دانشگاه علوم وتحقيقات تهران، در مصاحبه با خبرنگار پگاه ، گياهان دارويي و به طور كلي گياهان، ميوه جات ، حبوبات وسبزيجات را براي بهبود وضع سلامتي بسيار مؤثر قلمداد كرد و افزود: در سال‌هاي اخير گرايش مردم به گياهان دارويي و طب سنتي افزايش چشمگيري يافته كه تأثير بسيار مثبت مصرف اين نوع گياهان و روش درماني طب سنتي بدليل افزایش هزينه‌هاي خدمات پزشكي نوين و داروهاي شيميايي از مهم‌ترين علل اقبال مردم به گياهان و طب سنتي است.


دكتر عباس كياني كه علاوه‌ بر تحصيلات دانشگاهي آكادميك تجارت طولاني در عرصه گياهان دارويي و طب سنتي در رزومه خود ثبت كرده؛ تحقيق و پژوهش در حيطه كاري خود را همچنان با جديت دنبال مي‌كند؛ خاطرنشان کرد: گيلان از حيث داشتن بيشترگياهان بدليل وضعيت آب وهوایي بسيار غني است؛ با اين وجود به لحاظ نگه‌داري گياهان توليد شده با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي كند و اغلب گياهان پس ازبرداشت از استان خارج وبعداز بسته بندي مجدداً خريداري وبه استان بر مي گردند. چرا كه به علت ميزان بالاي رطوبت در استان و عدم وجود مراكز بسته‌بندي و نگه‌داري صحيح ، شرايط براي نگه‌داري گياهان خشك شده مهيا نيست.
مدير واحد گياهان دارويي ضیاءالدین همچنين با بيان اين كه طب نوين از 90 سال قبل وارد ايران شده، خاطرنشان كرد: طب سنتي از قدمتي 7هزار ساله در كشور ما برخوردار است و مردم در دوره‌هاي تاريخي مختلف هميشه بهترين نتيجه درماني را از طب سنتي و گياهان دارويي گرفته‌اند.
وي سپس با اشاره به اينكه از بيشتر شهرهاي كشور؛ مشترياني به اين واحد مراجعه مي‌كنند؛ اظهار كرد: از آنجايي كه آوازه و شهرت اين واحد در زمينه گياهان دارويي مختلف و اثرات درماني فوق‌العاده آنها دهان به دهان بازگو شده؛ هر مشتري، بستگان و آشنايان خود را به تهيه اين داروها به منظور درمان و يا پيشگيري از بيماري هاي مختلف؛ تشويق و ترغيب كرده كه بدين‌ترتيب زنجيره‌ي مشتريان ما در سراسر كشور و حتي برخي كشورهاي دنيا گسترش يافته است. كما اينكه برخي اتباع ايراني مقيم كشورهاي اروپايي، كانادا و ايالات متحده مصرف‌كننده گياهان دارويي اين واحد هستند كه عمدتاً توسط بستگان آنها در ايران تهيه و براي آنها ارسال مي‌شود.

دكتر عباس کیانی در ادامه با اشاره به اينكه هدف من خدمت است و به مسايل مالي توجهي ندارم؛ افزود: خدا را شكرگزارم كه توفيق خدمت در اين حيطه را به من داده و به شكرانه اين نعمت؛ گاهي به افراد مستضعف و نيازمند كه توان مالي ندارند، رايگان خدماتي ارائه مي‌دهم و به بعضا كمك مالي هم مي‌كنم.
اين فعال متخصص و مجرب، در حوزه گياهان دارويي و طب سنتي همچنين تصريح كرد: به هيچ عنوان دارو را براي درمان در اختيار قرار نمي‌دهم، بلكه بيمار و بيماري را توأم مدنظر قرار مي‌دهم. به بيان ديگر بايد بيمار را از نزديك رؤيت و از وضع جسماني، مزاجي و بيماري‌هاي ديگر وي مطلع شده و متناسب با آن اقدام مي كنم.
وي گفت: در كارخانجات داروسازي داروها ، براي انواع بيماري ها به طور آكبند بسته بندي و عرضه مي شود؛ بي‌آنكه توجه داشته باشند مصرف‌كننده دچار بيماري ديگري است يا خير. و یا وضعيت جسماني او چگونه است؛ به این دليل گاها نتيجه ی ضعيفي حاصل مي شود. از اینرو من براي بيماري نه تنها؛ دارو در اختيار وی قرار نمي‌دهم بلکه با رؤيت بيمار و به تشخيص كليه عوامل دخيل در بيماري اقدام به پيشگيري و درمان مي‌كنم.
(( دكتر عباس کیانی آنگاه با اشاره به اينكه طب بوعلي‌سینا در جوامع امروزي كارايي چنداني ندارد؛ توضيح داد: در زمان حكيم بوعلي‌سنا، فست‌فود و سس مايونز و سوسيس و كالباس وجود نداشت و لايه اوزون سالم و به اين مقدار دي اكسيدكربن درفضا ومحيط زندگي نبود. ضمن اينكه هر ميوه‌اي در فصل مختص خود و در منطقه خاصي به بار مي‌نشست. اما امروزه همه ميوه ها در تمامي فصول سال در مغازه‌هاي ميوه و تره‌بار مشاهده مي‌شود.
وي در همين حال طب بوعلي‌سينا را با توجه به شرايط كنوني جامعه به عنوان طب پايه (بيسيك) مورد تأكيد قرار داد. ))
مدير واحد گياهان دارويي ضیاء الدین، آنگاه وزارت بهداشت را مانع بزرگ گسترش طب سنتي دانست و افزود: بهره‌گيري از تجارب ارزشمند و گرانبهاي پيشينيان، واپس‌گرايي نيست .کمااینکه دانش درمان بر اساس تجربه پایه گذاری شده است و متأسفانه به رغم غني بودن استان گيلان از حيث تنوع گياهان مختلف مردم اين استان چندان رغبت و تمايلي به مصرف اين داروهاي گياهي نشان نمي‌دهند كه علت آن شايد تبليغات دست‌اندركاران طب نوين باشد.
وي افزود: به عموم هم‌استاني‌ها و هموطنان عزيز توصيه مي‌كنم حتماً مصرف غذاي ارگانيك را پيشه كنند و از خوردن غذاهاي مرسوم، فست‌فود، مواد صنعتي و مخصوصاً روغن پالم‌دار، رب‌ گوجه‌فرنگي صنعتي، انواع سس‌ها، كاكائوها و شيريني‌هاي قنادي بپرهيزند.
دكتر عباس کیانی مصرف سبزيجات، حبوبات و ميوه ها را بهترين راهكار جهت پيشگيري از انواع بيماري‌ها دانست و افزود: سبزيجات نبايد با مايع ظرفشويي شسته شود بلكه بايد با سركه و نمك مورد شستشو قرار گیرد. در كنار حذف غذاهاي صنعتي و شيميايي، و مصرف غذاهاي ارگانيك و ميوه‌جات و سبزيجات، لازم است از حرص و طمع و استرس و اضطراب نيز دوري شود.
مدیر واحد گياهان دارويي ضیاءالدین ، مصرف قارچ‌ها و حبوبات و برخي ميوه‌ها را جايگزين پروتئين گوشت دانست و تصريح كرد گياهان زيادي وجود دارند كه چندين برابر بيشتر از گوشت پروتئين دارند.
وی تصریح کرد: مردم عزيز و شريف بايد با پيشگيري از انواع بيماري‌ها، مراقبت‌هاي لازمه را از سلامتي خود به عمل آورند. البته لازم است تأكيد كنم در كنار مصرف غذاهاي ارگانيك خواب به موقع و منظم نيز امري ضروري است كه بهترين ساعت خواب 11 شب بوده و ساعت 5 يا 6 صبح به صورت خودكار انسان بيدار مي‌شود و شادابي و طراوت خاصي را در طليعه سحر احساس مي‌كند كه اين شادابي تا پايان روز ادامه مي‌يابد
دکتر عباس کیانی مدیر واحد گیاهان دارویی ضیاءالدین در پایان خطاب به عموم مردم افزود: مراقب بدن خود باشید ، زیرا این امانت خداوندی تنها جایی است که تا آخر عمر در آن زندگی می کنید.
آدرس: رشت-بیستون-نرسیده به دانای علی روبروی بانک سپه
تلفن تماس: 09116220962-09391316380-33527442