نان سهند پیشرو در کیفیت و مشتری مداری

 

امروزه در جای جای کشور عزیزمان، کارآفرینان باانگیزه و پرتلاشی وجود دارند که با اتکاء به توانمندی های خود، امیدی برای جوانان جویای کار هستند و هر یک بدون هر گونه حمایت دولتی توانسته اند نقش تأثیر گذاری در عرصه اشتغالزایی و خدمات رسانی به مردم داشته باشند. نمونه بارز این گونه افراد، آقای رضا عاشوری مدیر موفق و خوش سابقه مجتمع نان سهند است که به لحاظ کمیت و کیفیت انواع نان حجیم و نیمه حجیم و به ویژه رعایت اصول مشتری مداری، تمام تلاش خود را می کند تا بتواند از یک سو پاسخگوی اعتماد مردم عزیز به شکل شایسته ای باشد و از سویی دیگر باری از دوش دولت در عرصه خدمات رسانی به مردم در صنعت نان بردارد. البته این موضوع تمام توان رضا عاشوری نیست. بلکه با انگیزه و همتی که این فعال موفق و خوش آتیه ی صنعت نان دارد، قطعاً در صورت اندک حمایت و توجه مسئولان ذیربط می تواند عملکرد بسیار مطلوبی در رونق اشتغالزایی منطقه داشته باشد. بنابراین می طلبد مسئولان امر با بررسی عملکرد و تحلیل توانمندی های افرادی همچون رضا عاشوری، مقدمات حضور پررنگ تر ایشان را در عرصه تولید و فروش انواع نان حجیم و نیمه حجیم که یکی از صنایع مهم محسوب می شود، فراهم سازند تا وی بتواند با کمترین دغدغه برنامه های خود را در امر ایجاد اشتغال و خدمات رسانی مطلوب تر به مردم اجرایی کرده و نقش خود را در توسعه اقتصاد صنعت نان ایفا کند. بر این اساس در سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی برتر و خوش سابقه، مصاحبه ای صمیمی با مدیر کارآزموده و توانمند مجتمع نان سهند انجام داده ایم که از نظر شما می گذرد:


رضا عاشوری در مصاحبه با خبرنگار ما ابتدا با اشاره به اینکه امروزه نان حجیم، به عنوان یکی از اصلی ترین مواد غذایی مصرفی محبوب و مورد علاقه مردم در اکثر نقاط دنیا شناخته می شود و حمایت از صنعت نان اثرات مثبتی بر سلامت جامعه خواهد داشت، همکاری و تعامل مسئولان دلسوز ذیربط با مجتمع نان حجیم و نیمه حجیم سهند را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: «از حدود 31 سال قبل، نزد آقای محمد ابراهیم تجسسی مدیر نان فانتزی حقیقت واقع در شهر رشت فعالیت خود را در این حرفه شروع کرده و بعد از سال ها کسب تجربه و آموختن فوت و فن این حرفه با اتکاء به خداوند متعال و اراده و پشتکار خود و اعضای خانواده، مجتمع نان حجیم و نیمه حجیم سهند را راه اندازی و برای چندین خانواده به صورت مستقیم و غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.»
وی رمز ماندگاری مجتمع نان سهند را کیفیت و مشتری مداری اعلام کرد و افزود: «از آنجا که هر کسب و کاری فقط با حضور مشتری معنا پیدا می کند، از بدو شروع به کار مجموعه، با تکیه بر تیم حرفه ای مان، اولویت هایی را در راستای رعایت حقوق مصرف کنندگان و جلب رضایت مندی مردم برای خلق استانداردی تازه از تولید انواع نان حجیم و نیمه حجیم ترسیم کرده ایم و بر این اساس با توجه به اینکه به مشتریان عزیز، که گرانبها ترین و با ارزشمند ترین سرمایه ما محسوب می شوند، به چشم اعضای خانواده خود می نگریم، روزی که داشتیم برای برند مجتمع نان سهند تعهد می نوشتیم، به گزینه های زیادی فکر کردیم و در نهایت یکی از سخت ترین آیتم ها را انتخاب کردیم و بر آن شدیم تا پیوسته، از بهترین و مرغوب ترین مواد اولیه استفاده کنیم تا تحت هیچ شرایطی؛ کیفیت، کمیت، امنیت و سلامت غذایی محصولات مان تغيير نكند. این در حالیست که هیچ وقت از تعهد و احساس مسئولیت در کار شانه خالی نکرده ایم! حتی شاید خیلی وقت ها پیش آمده که در شرایط حساس و بحرانی، کار و خدمت به مردم در عرصه ی پخت نان را به خیلی از امورات دیگر ترجیح داده ایم و طی سال های طولانی کار و تلاش از بزرگان و پیشکسوتان خود آموخته ایم که از راه حلال کسب روزی کنیم که این امر مستلزم تحمل تلاش و زحمت فراوان بوده و بدون تردید، محرک اصلی این تلاش ها نیز، عشق و علاقه به کار است. البته با وجود تمام سختی ها و خستگی ها وقتی که مردم می آیند و به خاطر کیفیت نان، از ما تشکر می کنند خستگی مان بر طرف می شود.»
رضا عاشوری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه مقوله کارآفرینی، بدون شک یکی از مهم ترین شکل های فعالیت عام المنفعه به شمار می رود و با ایجاد هر یک شغل، چند خانواده منتفع شده و سفره ای رنگین می شود. به ضرورت حمایت از افرادی که در عرصه اشتغالزایی و خدمات رسانی به مردم از هیچ کوششی دریغ نکرده و در این مسیر سرمایه های شخصی خود را هزینه کرده اند اشاره کرد و افزود: «به عنوان یک کارآفرین در صنعت نان، از مسئولان محترم انتظار داریم به جهت رهایی نسل جوان از معضل بیکاری، با اِعمال سیاست های تشویقی همانند سوبسید های انرژی مصرفی آب، برق، گاز، بیمه تأمین اجتماعی، دارایی و مالیات، تسهیلات بانکی و... توسعه پایدار، تأمین رفاه و امنیت اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان را به عنوان اولویتی کلیدی مد نظر قرار دهند. مقوله ای که ایران بزرگ ما در عرصه ایجاد اشتغال پایدار، بیش از هر زمان دیگر به آن نیاز دارد تا بتواند همچون عقابی تیز پرواز، در فضای پیشرفت و آبادانی و افتخار اوج گیرد.»
مدیر مجتمع نان حجیم و نیمه حجیم سهند همچنین با بیان اینکه یک نانوای خوب از آماده کردن نان تا ارتباط با مردم لذت می برد و نانوایی فقط به پخت نان نیست، بلکه خمیر گرفتن، مردم داری و نظافت محیط کار هم خیلی با اهمیت است. رعایت بهداشت را در همه ی حوزه های صنفی مورد تأکید قرار داد و افزود: «رعایت بهداشت به خصوص در حوزه ی تولید مواد غذایی اولویت اول محسوب می شود. بر این اساس آیین نامه های بهداشت محیط و پرسنل در این واحد با حساسیت بالا اجرا می شود. ضمن اینکه ما، همواره آماده دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات سازنده در جهت پیشبرد هر چه بهتر امور و رسیدن به رزق و نان حلال تلاش می کنیم و بر این باوریم که در هر تکه نان برکتی است که باید احترام آن حفظ شود.»
رضا عاشوری در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از بازرسین بهداشت، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی و دیگر دست اندرکاران ذی ربط همچون آقای حسین مقراضی که در این آب و خاک بنا به هر دلیلی در عرصه خدمات رسانی به مردم و کارآفرینی ایفای نقش می کنند تا نام ایران و گیلان مقتدرانه سربلند و سرافراز باشد، تشکر و قدرانی کرد و یادآور شد: لازم است که از عنایت خدا، دعای خیر پدر و مادرم، آقای محمد ابراهیم تجسسی صاحب با اخلاق و مردم دار مجموعه نان فانتزی حقیقت، تلاش ها و زحمات بی دریغ اعضای خانواده، برادران خوبم آقا مرتضی و آقا مجتبی عاشوری، پرسنل عزیز و زحمت کش مجموعه آقای غفوری، آقا سید، آقا فریدون، علی آقا، آقا عبدالله، آقا مهران، آقا مرتضی، آقا آرمان، آقا امیر، آقا مهرداد محمدی، آقا حمزه و آقا سهیل که همیشه همراه و همگام من بوده و همچنین مشتریان و اهالی منطقه سپاسگزاری ویژه نمایم.
آدرس مجتمع نان حجیم و نیمه حجیم سهند: رشت، خیابان مطهری ، ساغریسازان، روبروی آش طوطی، کوچه تحویلی
تلفن تماس: 09115502315

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید