در هر حرفه و شغلی به طور معمول چند نام مشخص جایگاه خاصی دارند و در منطقه شرق گیلان نیز حرفه ی رستوران داری عمدتاً با نام حاج سید نوراله حسینی؛ بنیان گذار مجموعه چلوکبابی سید که از سال 1367 فعالیت خود را در این حرفه از صفر آغاز کرده و توانسته با تحمل سختی و مشقت زیاد، کارنامه ای درخشان در حوزه پذیرایی کسب نماید شناخته می شود. مردی که وقتی صحبت از اخلاق حسنه، مردم داری و ارائه خدمات صادقانه می شود انگشت اشاره مردم به سوی او نشانه می رود. شاید در 35 سال پیش سید نوراله حسینی چشم اندازی از وضعیت امروزی چلوکبابی سید و جایگاه فعلی آن در صنعت رستوران داری نداشت اما یک اعتقاد مشترک مبنی بر «ارائه بهترین خدمات به تمامی مشتریان و رشد و توسعه روز افزون مجموعه به عنوان برندی برتر در صنعت رستوران داری کشور» در تفکر خاندان حسینی به ویژه آقای سید رضا حسینی فرزند ایشان که جلب رضایتمندی مردم را از پدر آموخته وجود داشته و دستاوردهایی را به ارمغان آورده و در این ارتباط می توان موفقیت روز افزون چلوکبابی سید را در چهره مشتریانی که با کمترین هزینه انواع غذاهای دلچسب و بی نظیر این رستوران را با طعمی عالی در محیطی بسیار متفاوت و خانوادگی میل می کنند و از دریافت خدماتی منحصر به فرد و کسب تجربه و حسی خوشایند ابراز خرسندی می کنند مشاهده کرد، که این موضوع مایه افتخار مردم گیلان است. لذا با توجه به اینکه امروزه یکی از مهم ترین پارامترهای کیفیت سفر مسافرانی که به استان گیلان سفر می کنند، پیدا کردن یک رستوران معتبر با غذایی سالم و کیفیتی عالی است؛ لازم دانستیم در سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی موفق و خوش سابقه، گفتگویی اختصاصی با مدیر چلوکبابی سید واقع در منطقه دریاسر شهر زیبا و توریستی لنگرود که نقش تأثیر گذاری در صنعت رستوران داری ایفا کرده و آوازه غذاهای بی نظیرش در کشور پیچیده و به این زودی ها هم محو نمی شود داشته باشیم. البته چلوکبابی سید دارای قیمت های منطقی و بسیار منصفانه ای است و بدون شک از تجربه سفارش غذا از آن پشیمان نخواهید شد و این مسئله فقط در حد حرف نیست و با اولین دیدار از این مجموعه، کیفیت و سلامت غذایی چلوکبابی سید برای شما اثبات می شود.
سید نوراله حسینی بنیانگذار چلوکبابی سید، یکی از پیشکسوتانی ست که سالیان زیادی از عُمر با برکت خود را در عرصه پذیرایی و خدمات رسانی به مردم سپری کرده است. وقتی با ایشان همکلام می شویم، از سختی ها و خاطرات آغاز به کارش می گوید و بیان می کند: من حدود به نیم قرن در این حرفه کار کرده ام و عشق و علاقه به کار و حرفه ام مانع از آن شده که در این سن و سال، خانه نشین شوم و از خدا هم خواسته ام که اگر قابل هستم تا جایی که عمر می کنم در این حرفه به فعالیت بپردازم؛ چرا که واقعاً این شغل و خدمت کردن به مردم را دوست دارم.
این رستوران دار پیشکسوت و با تجربه همچنین با بیان اینکه طی سال ها فعالیت در عرصه پذیرایی و رستوران داری مهم ترین هدف وی ارائه خدماتی صادقانه به مردم شریف در بالاترین سطح کیفی بوده و کسب درآمد به هر قیمتی در دستور کار مجموعه تحت مدیریت وی قرار نداشته عنوان داشت: اگر هر کاسبی کارش را به درستی و همراه با صداقت و خدمت به همنوع خود انجام دهد، مسلماً هم کسب احترام می نماید، هم پاداش مادی به دست می آورد و به عقيده من هر كس در هر جايگاه، موقعيت و شغلي كه باشد اگر وجدانكاري نداشته باشد، بازنده تلقي ميشود.
در ادامه این گفتگوی صمیمی آقای سید رضا حسینی مدیر موفق و توانمند چلوکبابی سید که مسلط بر روابط عمومی بالا و معتقد به اصل مشتری مداری است؛ ضمن تأیید صحبت های پدر بزرگوار خود، با اشاره به اینکه مجموعه چلوکبابی سید با خِرد جمعی و به صورت خانوادگی اداره می شود؛ در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما ابتدا با اعلام اینکه خوراکی ها، بخشی از تاریخ و تمدن و فرهنگ جدانشدنی مردم گیلان زمین محسوب می شود و از شرق تا غرب، شهر به شهر، روستا به روستا طعم و مزه های واقعی و اصیل در تار و پود زندگی مردمان این منطقه و استان ریشه دوانده است، اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار مجموعه چلوکبابی سید، به پاسداشت زنده نگه داشتن و تحسین فرهنگ غذایی مردم ایران و به ویژه گیلان زمین، در راستای حفظ حال خوب و پذیرایی شایسته از میهمانان و گردشگران عزیز، روزی که داشتیم برای برند چلوکبابی سید تعهد می نوشتیم به گزینه های زیادی فکر کردیم و هیچ وقت به دنبال این نبودیم که با استفاده از مواد اولیه بی کیفیت حاشیه سود خود را بالا ببریم. بنابراین با برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه یکی از سخت ترین آیتم ها را انتخاب کردیم و بر آن شدیم هر روز مواد اولیه همان روز را خریداری کنیم. از گوشت گرم و متریال با کیفیت استفاده کنیم و طبخ غذاهای رستوران را به صورت تازه به تازه، همراه با حفظ اصالت غذایی انجام دهیم تا تحت هيچ شرايطي كيفيت غذایی چلوکبابی سید، تغيير نكند. این تعهد آسانی نیست ولی همواره به آن پایبند هستیم. سختی اش به لذتش می ارزه. چون هدف ما تنها فروش غذا نیست؛ بلکه بر این باوریم که نوع رفتار با مشتریان عزیز چلوکبابی سید که مهم ترین ارزشیاب خدمات ما بوده و ما وابسته به او هستیم باید به گونه ای باشد که هر مشتری با حضور در چلوکبابی سید، احساس مالکیت کند و خود بهترین تبلیغ کننده و مدافع مجموعه چلوکبابی سید باشد و چلوکبابی سید را همانند پیشنهاد یک فیلم خوب! یک دوست خوب! به دیگران پیشنهاد دهد؛ موضوعی که برای ما بسیار حائز اهمیت است.
سید رضا حسینی در ادامه با بیان اینکه در صنعت غذا، آنچه مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است و اکثریت مردم تمایل دارند تا در کنار صرف غذایی سالم و متفاوت، لحظاتی به یادماندنی را در فضایی آرام و دلنشین تجربه کنند؛ داشتن ذوق و هنر در حرفه رستوران داری را به خصوص در استان گیلان امری ضروری ارزیابی کرد و افزود: در حرفه رستوران داری یک عبارت کلیشه ای رایج است که می گویند کافیست یکبار غذای این واحد را تست کنید و به مشتری دائمی آن تبدیل شوید، که باید اذعان کنم این عبارت در چلوکبابی سید» به واسطه کیفیت غذایی و طعم خوب و بی نظیر غذاهای رستوران، کاملاً مصداق دارد و ما تاکنون، بنا به اذعان مشتریان ثابت خود تا حدود زیادی در ایجاد اعتماد و رضایت مندی مردم شریف منطقه و گردشگران موفق بوده ایم و به لطف پرودگار متعال و پشتوانه این استقبال و همراهی توانسته ایم چلوکبابی سید را به عنوان یک برند موفق و مورد اعتماد در صنعت رستوران داری کشور مطرح کنیم. البته در این رابطه لازم است که یادآور شوم که مردم عزیز، خیلی زود غذای با کیفیت و سالم را تشخیص می دهند و اگر رستورانی غذای خوب عرضه نکند دیگر به آنجا مراجعه نمی کنند.
وی در همین حال با تأکید بر اینکه مقوله کیفیت و استفاده از مواد اولیه ممتاز برای چلوکبابی سید صرفاً یک شعار محسوب نمی شود بلکه؛ شناسنامه و اعتبار حرفه ای مجموعه به شمار می رود؛ انتقاد را سِره از ناسِره جدا کردن و شناختن محاسن و معایب برشمرد و یادآور شد: همواره پس از صرف غذا و هنگام خروج مشتریان گرانقدر از رستوران، نظر آنها را در خصوص کیفیت غذا و نوع سرویس دهی جویا می شویم و در این زمینه با کمال میل، از این پیشنهادات استقبال و از آنها در پیشبرد اهداف مجموعه بهره می گیریم و امید داریم در راهی که گام نهاده ایم شاهد رضایت روز افزون مشتریان عزیزمان از خدمات و غذاهای با کیفیت چلوکبابی سید باشیم.
مدیر موفق چلوکبابی سید آنگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در خصوص رعایت نکات بهداشتی، اظهار کرد: همانگونه که مطلع هستید اغلب واحدهای صنایع غذایی تحت نظارت بهداشت فعالیت دارند، چلوکبابی سید هم از این امر مستثنی نبوده و با نظارت مستقیم اداره بهداشت به فعالیت می پردازد و اشخاصی که چلوکبابی سید را می شناسند به حساسیت بالای ما در زمینه رعایت بهداشت کاملاً واقف هستند و اساساً یکی از عوامل موفقیت چلوکبابی سید، بعد از کیفیت غذایی؛ همین رعایت نکات بهداشتی می باشد و در این رابطه خدا را شاکریم که توانسته ایم به عنوان یک برند گیلانی و ایرانی، حرفی برای گفتن در امنیت غذایی جامعه و صنعت رستوران داری داشته باشیم.
سید رضا حسینی در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از همسر و اعضای خانواده خود، همکاران زحمت کش مجموعه و همچنین حُسن اعتماد مردم عزیز گیلان و به خصوص منطقه لنگرود که غذاهای این مجموعه را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و برای مسئولان ادارات صنعت معدن تجارت، بهداشت، فرمانداری، شهرداری، اماکن نیروی انتظامی، دارایی مالیات، تأمین اجتماعی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی لنگرود و دیگر دست اندرکارانی که با این مجموعه همکاری و تعامل دارند آرزوی توفیق و سلامتی نمود.
آدرس: لنگرود،دریاسر،بعد از پمپ بنزین،جنب بریدگی
تلفن تماس: 01342581198
اینستاگرام: resturan.seyyed