رستوران ارک تبریز
تجربه ای لذت بخش از بهترین غذاهای ایرانی و ترکی

اهمیت غذا در توسعه ی گردشگری بسیار اساسی است. شاید باورتان نشود اما امروزه، سفر برای غذا یکی از انگیزه های گردشگری محسوب می شود که صرف نظر از مسائل مادی و اقتصادی، دروازه فرهنگ های مختلف را به روی گردشگران می گشاید و در این ارتباط شهر زیبای رشت؛ با طبیعت سرسبز و سفره های رنگارنگ از غذاهای خوشمزه و متنوع، همواره میزبان مسافران زیادی از اقوام مختلف است. لذا با توجه به اینکه یکی از مهم ترین پارامترهای کیفیت سفر مسافرانی که به شهر رشت سفر می کنند، پیدا کردن یک رستوران خوش سابقه و خوردن غذای بسیار خاص و سالم در یک فضای عالی است، بر خود لازم دانستیم در سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی شاخص و مورد اعتماد، گفتگویی اختصاصی با مدیر رستوران ارک تبریز که نقش تأثیر گذاری در صنعت گردشگری غذا و رستوران داری ایفا کرده داشته باشیم که البته این جایگاه را باید زاییده نگاه ویژه مدیریت و پرسنل این رستوران موفق دانست. از این رو، اگر به دنبال بهترین و متنوع ترین غذاهای ایرانی، آذری، محلی و ملل ترکی می گردید و می خواهید یک غذای بسیار متفاوت و دوست داشتنی را با طعمی بی نظیر در محیطی صمیمی و خانوادگی میل کنید، ما به شما پیشنهاد می کنیم تا به رستوران محبوب و پرطرفدار ارک تبریز سری بزنید و از خدمات با کیفیت و غذاهای فوق العاده لذیذ ایرانی و ترکی این رستوران لذت ببرید.

مهندس نریمان شکوفه مدیر رستوران ارک تبریز در مصاحبه با خبرنگار ما ابتدا با اشاره به علاقه ایرانی ها به غذاهای ترکی، فرهنگ غذایی ترکیه را بسیار به فرهنگ غذایی ما نزدیک دانست و در ادامه با تأکید بر اینکه امروزه آنچه در صنعت غذا و رستوران داری مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است، اظهار کرد: از آغاز به کار رستوران ارک تبریز، به پاسداشت زنده نگه داشتن و تحسین فرهنگ غذایی مردم ایران، گیلان و به ویژه شهر تبریز، تمام مساعی خود در راستای حفظ حال خوب و پذیرایی شایسته از میهمانان و گردشگران به کار بسته ایم و از این رهگذر، روزی که داشتیم برای برند رستوران ارک تبریز تعهد می نوشتیم به گزینه های زیادی فکر کردیم و در نهایت یکی از سخت ترین آیتم ها را انتخاب کردیم و متعهد شدیم هر روز مواد اولیه همان روز را خریداری کنیم. از گوشت گرم و متریال با کیفیت استفاده کنیم تا تحت هيچ شرايطي كيفيت غذایی رستوران ارک تبریز، تغيير نكند. این تعهد آسانی نیست ولی همواره به آن پایبند هستیم. سختی اش به لذتش می ارزه. چون هدف ما تنها فروش غذا نیست بلکه بر این باوریم که ارائه غذای سالم و بهداشتی همراه با قیمت مناسب و رفتار محترمانه توأم با ادب، منجر می شود که مشتریان عزیز رستوران ارک تبریز که با ارزشمند ترین و گرانبها ترین سرمایه ما محسوب می شوند، علاوه بر لذت بردن از غذا، خاطره ی خوبی از ما به یادگار داشته باشند و رستوران ارک تبریز را همانند پیشنهاد یک فیلم خوب یه دوست خوب، به دیگران پیشنهاد دهند، موضوعی که برای ما بسیار ارزشمند است.

این رستوران دار موفق و خوش سابقه در همین حال داشتن ذوق و هنر در حرفه رستوران داری را به خصوص در استان گیلان و شهر رشت امری ضروری ارزیابی کرد و در ادامه سخنان خود، با اشاره به منوی بسیار متنوع و خوشمزه صبحانه، نهار و شام رستوران ارک تبریز که از 8 صبح تا 12 شب به مشتریان عزیز ارائه می شود، افزود: در بازار صنعت غذا و رستوران داری یک عبارت کلیشه ای رایج است که می گویند کافیست یکبار غذای این واحد را تست کنید و به مشتری دائمی آن تبدیل شوید، که باید اذعان کنم این عبارت در رستوران ارک تبریز به واسطه کیفیت غذایی و طعم خوب و خاص غذاهای رستوران، کاملا مصداق دارد و ما تاکنون، بنا به اذعان مشتریان ثابت خود تا حدود زیادی در ایجاد اعتماد و رضایت مندی مردم شریف منطقه و گردشگران موفق بوده ایم و به لطف پرودگار متعال و پشتوانه این استقبال و همراهی توانسته ایم رستوران ارک تبریز را به عنوان یک برند خوش سابقه و مورد اعتماد در صنعت رستوران داری کشور مطرح کنیم. 
مدیر با اخلاق رستوران ارک تبریز آنگاه با تأکید بر رعایت اصول و موازین بهداشتی، متذکر شد: اگر در هر واحدی هر قدر تلاش برای عرضه ی غذای با کیفیت و سالم صورت پذیرد اما از طرفی نکات بهداشتی مورد غفلت قرار گیرد، ارزش کار از دست خواهد رفت. لذا ما در راستای رعایت بهداشت محیط و پرسنل تمام آیین نامه های بهداشتی را با حساسیت بالا اجرا می کنیم و در این زمینه از تذکرات کارشناسانه مشتریان صاحب نظر و مسئولان ذیربط استقبال می کنیم چرا که به وجدان بهداشتی اعتقاد داریم و آن را مهم تر از هر مقوله دیگر می دانیم و بر این باوریم که کوچک ترین اهمال در رعایت اصول بهداشتی می تواند تبعات منفی و جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

این رستوران دار پرتلاش آنگاه با اشاره به اینکه کارآفرینی برای جوانان بدون شک یکی از مهم ترین شکل های فعالیت عام المنفعه به شمار می رود و با ایجاد هر یک شغل، چند خانواده منتفع شده و سفره ای رنگین می شود. به ضرورت حمایت از افرادی که در عرصه اشتغالزایی و خدمات رسانی به مردم از هیچ کوششی دریغ نکرده و در این مسیر سرمایه های شخصی خود را هزینه کرده اند اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه تعهدات خود را در قبال اداراتی همچون بهداشت، شهرداری، دارایی مالیات، تأمین اجتماعی، برق، گاز و... به موقع انجام می دهیم، متقابلاً به عنوان یک کارآفرین در صنعت رستوران داری و گردشگری غذا؛ از نهادهای سیاست گذار و متولی ذیربط انتظار داریم که در راستای رفع موانع کارآفرینی و اشتغالزایی، به جهت رهایی نسل جوان از معضل بیکاری؛ با نگاهی فرابخشی و اِعمال سیاست های تشویقی همانند معافیت های مالیاتی، بیمه ای و تخفیفات حامل های انرژی؛ پس از بازدید و مشاهده ی عملکرد مجموعه هایی مانند رستوران ارک تبریز، که ظرفیت بالایی در خدمات رسانی به مردم در حوزه گردشگری غذا دارند؛ توسعه پایدار، تأمین رفاه و امنیت اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان و سرمایه گذاران را به عنوان اولویتی کلیدی و اساسی مد نظر قرار دهند و از این رهگذر، در خصوص «تبصره ماده 42 شهرداری که به منازل مسکونی مجوز استفاده از کسب و کار تجاری را می داد، بازنگری جدی داشته باشند و به سادگی اجازه ندهند واحدهای خدماتی و رستوران هایی از جمله رستوران ارک تبریز که از قبل، مشمول این تبصره ماده شده و در حال فعالیت هستند به تعطیلی و یا تعدیل نیرو کشانده شوند». مقوله ای که ایران بزرگ ما بیش از هر زمان دیگر به آن نیاز دارد تا بتواند همچون عقابی تیز پرواز، در فضای پیشرفت و آبادانی و افتخار اوج گیرد!

مهندس نریمان شکوفه در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از همسر و اعضای خانواده، تیم پرتلاش و مجرب رستوران ارک تبریز و همچنین حُسن اعتماد مردم عزیز گیلان و به خصوص رشت که غذاهای بسیار متنوع ایرانی و ترکی رستوران ارک تبریز را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و برای مسئولان ادارات بهداشت، شهرداری، اماکن نیروی انتظامی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی و دیگر دست اندرکارانی که در زمینه سلامت و بهداشت جامعه و خدمات به مردم تلاش می کنند آرزوی توفیق و سلامتی نمود.

آدرس:رشت،گلسار،خیابان 168
اینستاگرام: arkrestaurantt
تلفن تماس : 01333770485       01333778270   
 








