مدیریت مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس:

افتخار ما گام نهادن در مسیر تولید
با تکیه بر کیفیت برتر است

امروزه به دلیل تمایل مردم به غذاهای فست فودی، سوسیس و کالباس از آن دسته غذاهای آماده ای به شمار می آید که به خاطر طعم خوب و حاضری بودنش، طرفداران زیادی دارد و به جزئی جدا ناپذیر از سبد غذایی مردم تبدیل شده است. با توجه به این مهم و در راستای اطلاع افکار عمومی جامعه، در این شماره به سراغ نمایندگی مجموعه فرآورهای گوشتی ساویس در شهر رشت، که طرحی نو در زمینه تولید سوسیس و کالباس سالم با طعم واقعی محسوب می شود و موفق شده به تردید مصرف‌ کنندگان نسبت به نوع مواد اولیه به کار رفته در آن پایان ببخشد رفته ایم تا هم از فواید انواع فرآورده های گوشتی غیر صنعتی بیشتر آگاه شویم و هم از چند و چون کار تولید سوسیس و کالباس با گوشت گرم در حضور مشتری سر در آوریم، که امیدواریم مورد پسند قرار بگیرد.


نمایندگی مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس، اولین تولید کننده سوسیس و کالباس در حضور مشتری در ایران؛ که به تازگی در شهر رشت دایر و راه اندازی شده از جمله مجموعه های بزرگ، مدرن و مجهز تولید کننده سوسیس و کالباس با گوشت گرم در حضور مشتری کشور محسوب می شود که با بهره گیری از استانداردهای لازم در فرآیند تولید انواع فرآورده های گوشتی، گام های بلندی برداشته و توانسته به عنوان یک برند معتبر و خوشنام با عالی ترین کیفیت به موفقیت های خوبی در این زمینه دست یابد و در حال حاضر شهرت و آوازه‌ي محصولات این مجموعه، به حدي گسترده شده كه به عنوان یک خوشمزه دوست داشتنی و سالم تبدیل به یک برند ملی و خوش نام در سطح کشور شده و نمی توان به سادگی از آن گذشت.

آقایان دکتر مهرداد توکلی و مهندس سید محسن قوامی که مشترکاً مسئولیت نمایندگی مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس شهر رشت را به عهده دارند در مصاحبه با خبرنگار ما شعار مجموعه ساویس را، «طعم خوش سلامتی» اعلام کردند و افزودند: شعبه مرکزی مجموعه ساویس در سال ۱۳۹۴ توسط آقای مهندس عبد الغفوریان در شهر یزد تأسیس و راه اندازی شده و هدف اصلی ایشان پایان دادن به دغدغه مصرف کنندگان سوسیس و کالباس از حیث سلامت این محصول و باز گرداندن طعم و مزه واقعی سوسیس و کالباس می باشد و در این زمینه، تمام تلاش مدیریت مجموعه ساویس معطوف آن بوده که سلامتی را در عین خوشمزگی برای مصرف کنندگان عزیز به ارمغان آورد.


دکتر توکلی با تأکید بر اینکه مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس در آیتم های کیفیت و تنوع در تولید حرف های زیادی برای گفتن دارد، مهم ترین افتخار مجموعه ساویس را کیفیت برتر در تولید، سلامت غذایی، صداقت کاری، مشتری مداری و همچنین حفظ و تضمین سلامت مصرف کنندگان اعلام کرد و یادآور شد: همان طور که می دانید امروزه بیشتر مردم به دنبال غذاهای سالم هستند، که در این رابطه ما به منظور افزایش هر چه بیشتر ضریب اعتماد مصرف کنندگان دیزاین داخلی مجموعه ساویس رشت را تماماً با‌ شیشه اجرا کرده ایم و امکان مشاهده صفر تا صد فرآیند تولید محصولات ساویس را برای مشتریان عزیز فراهم ساخته ایم، این در حالیست که مشتریان عزیز مجموعه می توانند برای اطمینان از سلامت محصولات مجموعه ساویس همه روزه از ساعت 9 الی 15 شاهد روند تولید باشند تا با خیالی آسوده از محصولات خوشمزه و لذیذ مجموعه استفاده کنند، کمااینکه اولویت اول مجموعه سوسیس و کالباس ساویس؛ کیفیت و سلامت غذایی و ارایه خدمات به مردم شریف و کمک به گسترش سلامتی جامعه است.
وی در ادامه سخنان خود مشتریان را ولی نعمت مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس دانست و در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در خصوص رعایت نکات بهداشتی متذکر شد: همانگونه که مطلع هستید اغلب واحدهای صنایع غذایی تحت نظارت بهداشت فعالیت دارند، مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس هم از این امر مستثنی نبوده و با نظارت مستقیم اداره بهداشت به فعالیت می پردازد و اشخاصی که مجموعه ساویس را می شناسند به حساسیت بالای مدیریت در زمینه رعایت بهداشت کاملاً واقف هستند و اساساً یکی از عوامل موفقیت مجموعه ی ساویس، بعد از مقوله کیفیت همین رعایت نکات بهداشتی می باشد و خوشبختانه در این زمینه شبکه بهداشت منطقه با مدیریتی دلسوز و متعهد با ارایه راه کارهای مناسب، ما و همکارانمان را مورد تشویق و رهنمودهای خود قرار می دهند.
در ادامه این مصاحبه مهندس قوامی جلب رضایت مشتری را یکی از فاکتورهای تعیین کننده در موفقیت واحدهای خدماتی بر شمرد و با بیان اینکه تمام نقطه نظرها و پیشنهادهای مردمی را در مجموعه لحاظ می کنند، انتقاد را «سره از ناسره جدا کردن» و «شناختن محاسن و معایب» دانستند و افزود: از آنجا که مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس با مشتريان خود هويت و اعتبار كسب كرده و آدم خوش حساب شریک مال مردمه، از آغاز به کار مجموعه همواره سعی داشته ایم که در بحث امنیت و سلامت غذایی جامعه بسیار تمرکز داشته باشیم و با تولید روزانه و تازه به تازه و همچنین استفاده از مواد اولیه با کیفیت و درجه یک، رفته رفته برای مجموعه خود اعتبار آفرینی کنیم و شاید یکی از علل خوشنامی امروز مجموعه ساویس، به واسطه همین اعتمادی باشد که در مورد مسائل کاری نسبت به مشتریان داریم. البته این اعتماد و اعتبار تصادفی نیست و در این راستا ما مشتريان را ولي‌نعمت خود مي‌دانيم و هر چه داريم از مشتريان عزيز و حمايت‌هاي آنها است.
وی در همین حال با اشاره به اينكه در مجموعه ساویس به مشتریان نسبت به انتخاب و خرید محصولات تولیدی مشاوره های لازم ارایه می شود، از تست رايگان محصولات ساویس خبر داد و افزود: خوشبختانه تست محصولات تأثير تبليغاتي و بازخورد بسیار مثبتی براي محصولات ساویس به دنبال داشته؛ به گونه ای که در پي هر تست، مراجعه‌كننده به خريد همان نوع محصول اقدام كرده است و بسیاری از مشتریان اذعان داشته‌ اند با مصرف سوسیس و کالباس برند ساویس طعم و مزه قدیمی این محصول برایشان تداعی شده است و ما خدا را شکر می کنیم که اکنون توانسته ایم با تنوع در محصولات تولیدی ساویس، مورد استقبال مصرف کنندگان و همشهریان عزیز قرار بگیریم؛ این در حالیست که امید داریم که با بهره مندی از نقطه نظرات مدبرانه و مسئولانه مشتریان عزیز گیلانی بتوانیم روند حرکت رو به جلوی خود را در ارتقاء سطح سلامت خانواده ها با ارایه محصولاتی سالم و طبیعی ادامه ببخشیم. چرا که ما خود را خدمتگزار مشتری می دانیم و بر این باوریم که مشتری مهم ترین ناظر بر فعالیت های ما است و ما وابسته به او هستیم و در این راستا جلب رضایت مشتری برای مجموعه فرآورده های گوشتی ساویس یک هدف زود گذر نیست بلکه غایت تمامی اقدامات مجموعه می باشد.
آقایان دکتر مهرداد توکلی و مهندس سید محسن قوامی در پایان این گفت و گوی صمیمی فرصت را مغتنم شمرده و از آقای مهندس عبد الغفوریان بنیانگذار مجموعه ساویس، اعضای خانواده، پرسنل زحمت کش مجموعه و همچنین حسن اعتماد مردم عزیز گیلان که محصولات تولیدی این مجموعه را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کردند و برای مسئولان ادارات صنعت معدن تجارت، بهداشت، اتاق اصناف، اماکن نیروی انتظامی، اتحادیه صنفی و دیگر دست اندرکارانی که با این مجموعه همکاری و تعامل دارند آرزوی توفیق و سلامتی نمودند.
آدرس: رشت،گلسار،بلوار توحید ، نبش کوچه حکمت
تلفن تماس: 01333781744
اینستاگرام: saviisrasht