IMAGE

چرا روشنفکران در دهه پنجاه گند زدند؟

داریوش شایگان هفت سال پیش در چنین روزی درگذشت. وی در آخرین سال‌های عمرش به صراحت بیان کرد: ایران در سال‌های دهه‌های...

IMAGE

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال:

نماینده ویژه ی ترامپ، لغو تحریم های اولیه آمریکا علیه ایران را روی میز گذاشت

 لارنس نورمن...

IMAGE

حفظ منافع مردم،اولویت اول اتوگالری پدر است 

 در هر حرفه و شغلی به طور معمول چند نام مشخص جایگاه خاصی دارند و در استان گیلان نیز حرفه ی نمایشگاه اتومبیل،...

IMAGE

مدیر ساندویچ لادن: چاشنی تمام غذاهایم عشق است

  در دنیای امروز، زمان در اختیار مردم بسیار محدود شده و این محدودیت زمانی با توجه به افزایش ساعات کار و اشتغال...

IMAGE

در آزمایشگاه طلا (گیلازر)کیفیت و مشتری مداری حرف اول را می زند

تمام تلاش ما جلب اعتماد و رضایت جامعه طلا و جواهر فروشان است امروزه شرایط تورمی جامعه، تصمیم...

IMAGE



آیا «مرگ مدرسه» فرا رسیده است؟

آیا مدرسه، به شکلی که ما می‌شناسیم، در حال نابودی است؟ اعلام اخیر دونالد ترامپ مبنی بر انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا و سپردن کنترل آموزش به ایالت‌ها و والدین، نشانه‌ای از تغییرات عمیق در نظام آموزشی غرب است. ترامپ معتقد است که دولت نباید در آموزش دخالت کند و سیستم مدارس دولتی ناکارآمد است. در همین راستا، او از مدل‌هایی مانند مدارس خصوصی، آموزش خانگی و برنامه‌های نوآورانه آموزشی حمایت می‌کند. هم‌زمان، ایلان ماسک، کارآفرین پیشرو، مدت‌هاست که مدارس سنتی را ناکارآمد می‌داند. او با تأسیس مدرسه Ad Astra و سپس مدرسه X، مدل جدیدی از آموزش را معرفی کرده که بر حل مسئله، یادگیری عملی و کنار گذاشتن روش‌های سنتی تأکید دارد. آیا این تحولات، آغاز یک عصر جدید آموزشی هستند؟ آیا مدارس دولتی و سیستم آموزشی کلاسیک به پایان خود نزدیک شده‌اند؟ مروری کوتاه بر تاریخ آموزش و پرورش مدرسه در عصر کشاورزی و صنعتی: از خانواده تا کارخانه در گذشته‌های دور، یادگیری در دل خانواده‌ها و از طریق رابطه استاد و شاگرد انجام می‌شد. اما با انقلاب صنعتی، نیاز به نیروی کار تخصصی موجب شد که مدارس عمومی، شبیه کارخانه‌ها طراحی شوند: _برنامه درسی یکسان برای همه _ساعت‌های مشخص، زنگ‌های کلاس، امتحانات استاندارد _تربیت نیروی کار مطیع و سازگار با ساختار صنعتی این مدل، تا قرن بیستم کارآمد بود، اما با ورود به عصر دیجیتال، مدارس با بحران ناکارآمدی روبه‌رو شدند. چالش‌های مدارس در عصر دیجیتال:۱. سرعت تغییرات از مدارس پیشی گرفته است.در حالی که هوش مصنوعی، رباتیک و فناوری‌های نوین سرعت تحولات را افزایش داده‌اند، ساختار سنتی مدارس همچنان مبتنی بر حفظیات و شیوه‌های قدیمی است. ۲. فارغ‌التحصیلان بی‌مهارت و منفعل‌اند.بسیاری از فارغ‌التحصیلان حتی مهارت‌های ابتدایی حل مسئله و تفکر انتقادی را ندارند. مدارسی که روزگاری برای تربیت نیروی انسانی کارآمد طراحی شده بودند، امروز نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای بازار کار مدرن باشند. ۳. بحران کرونا و تحول آموزششیوع کرونا نشان داد که مدارس سنتی انعطاف‌پذیر نیستند. آموزش آنلاین به سرعت گسترش یافت و نشان داد که روش‌های جدید، کارآمدتر و کم‌هزینه‌تر از مدل‌های سنتی... ادامه مطلب...

مدیر ساندویچ لادن: چاشنی تمام غذاهایم عشق است

 

در دنیای امروز، زمان در اختیار مردم بسیار محدود شده و این محدودیت زمانی با توجه به افزایش ساعات کار و اشتغال افراد اعم از مرد و زن در محیط بیرون از منازل، تبعاتی با خود به همراه داشته، که عدم اختصاص وقت به پخت و طبخ غذا که در گذشته توسط کدبانوی خانه انجام می شد از جمله این تبعات به شمار می رود. از این رو برای پر کردن این خلاء واحدهای متعددی نظیر رستوران ها و فست فودها با هدف ارائه انواع غذا به افراد جامعه پدیدار گشته اند. البته در این مشاغل ابتکارات و خلاقیت هایی نیز مشاهده می شود که در این ارتباط مشخصاً می توان به مجموعه (ساندویچ لادن) واقع در بازارچه سنگ فرش شده زرجوب شهر زیبا و توریستی رشت؛ که سرآشپز خوش ذوق و هنرمندش با تمرکز بر خلق طعم های اصیل و ارائه ساندویچ های سالم و بسیار خوشمزه در محیطی بسیار گرم و صمیمی، انواع ذائقه گیلانی و ایرانی را جذب هنر و تجربه خود کرده و توانسته گوی سبقت را به گواه مردم منطقه از رقبای خود برباید اشاره کرد. لذا با توجه به این مهم، در ادامه سلسله گزارشات معرفی واحدهای برتر صنفی، مصاحبه ای اختصاصی با مدیر موفق و تحصیلکرده (ساندویچ لادن) انجام داده ایم، که از نظر شما می گذرد:


در ابتدای این مصاحبه وقتی از خانم لادن عموئی که با هنر خود، طعم های خاص و مورد پسندی از انواع ساندویچ های دست ساز را برای مشتریان مجموعه خلق می کند، رمز موفقیتش را جویا شدیم، بیان کرد: «اول لطف خدای مهربان، دوم حمایت های بی دریغ والدین و خواهرانم و سوم پشتکار و ایمان داشتن به موفقیت (رسیدن به هدف). البته هنوز تا رسیدن به اهداف بزرگ تر مسیر پرچالشی را پیش رو دارم.»


این سرآشپز حاذق و پرتلاش همچنین با اشاره به اینکه عاشق داستان طعم سازی غذاهاست و استفاده از چاشنی های متفاوت، جایگاه ویژه ای در طبخ و آماده سازی غذاهای (ساندویچ لادن) دارد، در پاسخ به این سؤال خبرنگار ما که آیا با این حرف موافق هستید که غذایی که با عشق و علاقه درست شود، طعم و مزه بهتری دارد یا خیر، اظهار کرد: «قطعاًهمین طور است. غذایی که با جان و دل پخته شود، طعم مطلوبی می گیرد. وقتی با عشق آشپزی می کنید همه معادلات تغییر می کنند و شما مهمانان خود را به دنیایی خوشمزه و طبخی بی نظیر دعوت می کنید. به عبارتی؛ دست پخت هر آشپز شما را به دنیای عمیق وجودش می برد و اگر عمیق باشید، می توانید میزان عشق به کار رفته و روح دمیده او در غذا را بچشید. که در این رابطه با قاطعیت اعلام می کنم چاشنی تمام غذاهای (ساندویچ لادن) عشق است و هر شخصی اگر یکبار ساندویچ های دست ساز، تازه و خوشمزه ما را میل کند، دیگر به سمت واحدهای مشابه نخواهد رفت!»


وی در همین حال حرفه ی آشپزی را با مشاغل دیگر متفاوت دانست و آنگاه با تأکید بر اینکه امروزه آنچه در صنعت غذا مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است، به روز بودن در صنعت آشپزی را به خصوص در استان گیلان امری ضروری ارزیابی کرد و افزود: «با توجه به اینکه تازگی و کیفیت مواد اولیه نقش کلیدی در طعم غذای پخته شده ایفا می کند، از ابتدای شروع به کار مجموعه (ساندویچ لادن)، بهترین و سالم ترین مواد اولیه را بنا به نیاز مصرف خریداری می کنیم و تمام تلاش مان اینست که مواد اولیه نامرغوب وارد آشپزخانه نشود. چرا که سیاست ما تنها فروش غذا نیست بلکه رسالت اصلی ما این است که ضمن حفظ سلامتی مشتریان خود؛ استانداردی تازه از یک غذای سالم، متفاوت و با کیفیت را برای همه اقشار جامعه از کودکی تا کهنسالی فراهم کنیم و این عزیزان؛ لذت کنار هم بودن و حال خوش یک وعده غذای خوب و سالم را در (ساندویچ لادن) جستجو کنند.»


خانم لادن عموئی در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از والدین، اعضای خانواده و همچنین حُسن اعتماد گردشگران، مردم عزیز گیلان و به خصوص رشت که غذاهای (ساندویچ لادن) را برای مصرف انتخاب کرده اند صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و برای مسئولان بهداشت، شهرداری، اماکن نیروی انتظامی، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی، اهالی و کسبه بازارچه سنگ فرش شده لب آب شهر رشت و دیگر دست اندرکارانی که با این مجموعه همکاری و تعامل دارند آرزوی توفیق و سلامتی نمود.


آدرس: رشت، لب آب، بازارچه سنگ فرش شده زرجوب
ساعت کاری: همه روزه
از ساعت12 ظهر تا 12 شب
تلفن سفارشات: 09381821373
اینستاگرام: sandwichladan