IMAGE

چرا روشنفکران در دهه پنجاه گند زدند؟

داریوش شایگان هفت سال پیش در چنین روزی درگذشت. وی در آخرین سال‌های عمرش به صراحت بیان کرد: ایران در سال‌های دهه‌های...

IMAGE

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال:

نماینده ویژه ی ترامپ، لغو تحریم های اولیه آمریکا علیه ایران را روی میز گذاشت

 لارنس نورمن...

IMAGE

حفظ منافع مردم،اولویت اول اتوگالری پدر است 

 در هر حرفه و شغلی به طور معمول چند نام مشخص جایگاه خاصی دارند و در استان گیلان نیز حرفه ی نمایشگاه اتومبیل،...

IMAGE

مدیر ساندویچ لادن: چاشنی تمام غذاهایم عشق است

  در دنیای امروز، زمان در اختیار مردم بسیار محدود شده و این محدودیت زمانی با توجه به افزایش ساعات کار و اشتغال...

IMAGE

در آزمایشگاه طلا (گیلازر)کیفیت و مشتری مداری حرف اول را می زند

تمام تلاش ما جلب اعتماد و رضایت جامعه طلا و جواهر فروشان است امروزه شرایط تورمی جامعه، تصمیم...

IMAGE



آیا «مرگ مدرسه» فرا رسیده است؟

آیا مدرسه، به شکلی که ما می‌شناسیم، در حال نابودی است؟ اعلام اخیر دونالد ترامپ مبنی بر انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا و سپردن کنترل آموزش به ایالت‌ها و والدین، نشانه‌ای از تغییرات عمیق در نظام آموزشی غرب است. ترامپ معتقد است که دولت نباید در آموزش دخالت کند و سیستم مدارس دولتی ناکارآمد است. در همین راستا، او از مدل‌هایی مانند مدارس خصوصی، آموزش خانگی و برنامه‌های نوآورانه آموزشی حمایت می‌کند. هم‌زمان، ایلان ماسک، کارآفرین پیشرو، مدت‌هاست که مدارس سنتی را ناکارآمد می‌داند. او با تأسیس مدرسه Ad Astra و سپس مدرسه X، مدل جدیدی از آموزش را معرفی کرده که بر حل مسئله، یادگیری عملی و کنار گذاشتن روش‌های سنتی تأکید دارد. آیا این تحولات، آغاز یک عصر جدید آموزشی هستند؟ آیا مدارس دولتی و سیستم آموزشی کلاسیک به پایان خود نزدیک شده‌اند؟ مروری کوتاه بر تاریخ آموزش و پرورش مدرسه در عصر کشاورزی و صنعتی: از خانواده تا کارخانه در گذشته‌های دور، یادگیری در دل خانواده‌ها و از طریق رابطه استاد و شاگرد انجام می‌شد. اما با انقلاب صنعتی، نیاز به نیروی کار تخصصی موجب شد که مدارس عمومی، شبیه کارخانه‌ها طراحی شوند: _برنامه درسی یکسان برای همه _ساعت‌های مشخص، زنگ‌های کلاس، امتحانات استاندارد _تربیت نیروی کار مطیع و سازگار با ساختار صنعتی این مدل، تا قرن بیستم کارآمد بود، اما با ورود به عصر دیجیتال، مدارس با بحران ناکارآمدی روبه‌رو شدند. چالش‌های مدارس در عصر دیجیتال:۱. سرعت تغییرات از مدارس پیشی گرفته است.در حالی که هوش مصنوعی، رباتیک و فناوری‌های نوین سرعت تحولات را افزایش داده‌اند، ساختار سنتی مدارس همچنان مبتنی بر حفظیات و شیوه‌های قدیمی است. ۲. فارغ‌التحصیلان بی‌مهارت و منفعل‌اند.بسیاری از فارغ‌التحصیلان حتی مهارت‌های ابتدایی حل مسئله و تفکر انتقادی را ندارند. مدارسی که روزگاری برای تربیت نیروی انسانی کارآمد طراحی شده بودند، امروز نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای بازار کار مدرن باشند. ۳. بحران کرونا و تحول آموزششیوع کرونا نشان داد که مدارس سنتی انعطاف‌پذیر نیستند. آموزش آنلاین به سرعت گسترش یافت و نشان داد که روش‌های جدید، کارآمدتر و کم‌هزینه‌تر از مدل‌های سنتی... ادامه مطلب...

در آزمایشگاه طلا (گیلازر)
کیفیت و مشتری مداری حرف اول را می زند

تمام تلاش ما جلب اعتماد و رضایت جامعه طلا و جواهر فروشان است

امروزه شرایط تورمی جامعه، تصمیم گیری های اقتصادی را تحت الشعاع قرار داده و سبب شده اکثر مردم، طلای آبشده را به عنوان یکی از مطمئن ترین شکل های طلا برای سرمایه گذاری انتخاب کنند. اما از آنجا که تشخیص طلای اصل از تقلبی نیاز به دقت و دانش دارد. خبرنگار ما در سلسله گزارشات معرفی واحدهای صنفی نمونه و برتر، در این شماره گفتگویی با آقایان حسین و هاشم عباسی مدیران پرتلاش و خوش سابقه ی آزمایشگاه طلا (گیلازر) که زیر نظر اتحادیه طلا و جواهر تهران و رشت؛ با اعمال مدیریتی کارآمد، توانسته اند امکان بررسی عیار و خلوص طلای آبشده و سایر مصنوعات گرانبها را در وهله اول برای فعالان این صنف؛ همچون سازندگان، ویترین داران و بنکداران و در ادامه برای مردم استان فراهم آورند انجام داده؛ که در این زمینه ما به شما این تضمین را می دهیم که هر خرید شما از قطعات طلای آبشده با برند آزمایشگاه طلا (گیلازر)؛ نه تنها یک معامله، بلکه شروع یک رابطه ی دوستانه و بنیادی با این مجموعه معتبر و قابل اعتماد عیار سنجی طلا خواهد بود.
مهندس حسین عباسی که از دوران کودکی با (طلا) این فلز گرانبها سر و کار داشته و به خوبی بر رمز و راز فاکتورهای جلب رضایت و اعتماد مشتری مسلط است. در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اینکه حرفه ری گیری طلا و همچنین جواهر سازی در خاندان پدری و مادری وی، قدمتی بیش از 70 سال دارد و در حال حاضر بسیاری از اقوام و بستگانش به فعالیت در این رسته ی شغلی اشتغال دارند اظهار کرد: « به عنوان یک برند خوش سابقه، از آغاز به کار آزمایشگاه طلا (گیلازر) با سر لوحه قرار دادن آموزه های ارزشمند بزرگان خود و داشتن تعهد و نظم و انضباط کاری؛ هوشمندانه و هدفمند، اولویت هایی را برای خود ترسیم کرده ایم تا بتوانیم به جهت آینده نگری و به روز بودن در بازار عیار سنجی طلا کشور، پیشتاز و پیشقدم باشیم. چون بر این اصل معتقدیم که مقوله کیفیت خدمات برای ما پایانی ندارد و اعتماد مشتریان (از جمله جواهرسازان، تجار طلا و خریداران حقیقی) به برند (گیلازر) با هیچ مبلغی قابل معاوضه نیست و ما این اعتماد را از مهم ترین سرمایه های خود قلمداد می کنیم.»
مدیر آزمایشگاه طلا گیلازر همچنین با بیان اینکه بررسی عیار و خلوص طلای آبشده، یک کار کاملاً تخصصی است، خطاب به افراد جامعه مبنی بر اینکه به چه نکاتی در خرید طلای آبشده باید توجه کنند، افزود: «مرحله اول: حتماً طلای آب شده را از مراکز معتبری که جواز کسب آب شده فروشی دارند خرید کنید. مرحله دوم: حتماً روی طلای آب شده، کد شناسایی و شناسه آزمایشگاه (انگ طلا) حک شده باشد. چون طلایی که انگ ندارد ممکن است تقلبی باشد. مرحله سوم: برای تعیین انگ طلا می توانید وارد سایت reygiri.com (سامانه اعلام عیار طلاهای ذوب شده) شوید. مرحله چهارم: انگ 6 رقمی طلا را در سامانه وارد کرده و گزینه نمایش آرشیو را بزنید و مشخصات کامل قطعه طلای آب شده همچون نام مرکز ری گیری، وزن طلا، عیار طلا و ... را پی گیری و مشاهده کنید. البته در این رابطه لازم به توضیح است که معمولاً انگ طلای آزمایشگاه های دارای مجوز شهرستان ها شماره 4 رقمی داشته و قابلیت استعلام از اتحادیه شهر محل سکونت را دارند؛ در حالی که کد 6 رقمی قطعات طلا آب شده ی آزمایشگاه هایی که زیر نظر اتحادیه طلا فروشان تهران انگ می خورند، قابل بررسی از طریق سامانه ری گیری کشوری (reygiri.com) و یا تماس با تلفن گویای 02188931833 هستند. مرحله پنجم: حتماً از طلافروش و مغازه دار فاکتور رسمی با مهر و امضا و رسیدی که وزن طلا، عیار و شماره انگ ثبت شده باشد دریافت کنید.»
در ادامه این مصاحبه آقای هاشم عباسی ارتباط صمیمانه و دو سویه با مشتریان عزیز را دارای نتیجه برد _ برد دانست و اظهار کرد: «ما ایرانی ها ضرب المثل معروفی داریم که آدم خوش حساب شریک مال مردمه! ما نیز سعی داشته ایم از ابتدا با مشتری مداری، صداقت کاری و همچنین ارائه خدمات با کیفیت و درست؛ رفته رفته برای آزمایشگاه (گیلازر)، اعتبار آفرینی کنیم و شاید یکی از علل خوشنامی امروز آزمایشگاه طلا (گیلازر)، به واسطه همین اعتمادی باشد که در مورد مسائل اعتباری و مالی نسبت به مجموعه مان شکل گرفته است.البته به طور حتم مجموعه خود را عاری از نقص نمی دانیم و در این راستا با توکل به خدا و به پشتوانه اعتماد مشتریان عزیز، در اهداف و چشم انداز طرح توسعه کاری آزمایشگاه طلا (گیلازر) پی گیر برنامه های جدیدی جهت خدمات رسانی بهتر هستیم»
مدیریت آزمایشگاه طلا (گیلازر) در پایان مصاحبه از حُسن نظر و تعامل اتحادیه و همچنین اعضای محترم صنف طلا و جواهر فروشان و مردم فهیم استان گیلان که از ابتدای فعالیت آزمایشگاه طلا (گیلازر) تاکنون به مجموعه اعتقاد و اعتماد داشته اند، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.
آدرس:رشت،خیابان شریعتی پاساژ خزر،طبقه اول
تلفن گویا: 02188931833
تلفن ثابت: 01333235633
تلفن همراه: 09373367481