IMAGE

چرا روشنفکران در دهه پنجاه گند زدند؟

داریوش شایگان هفت سال پیش در چنین روزی درگذشت. وی در آخرین سال‌های عمرش به صراحت بیان کرد: ایران در سال‌های دهه‌های...

IMAGE

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال:

نماینده ویژه ی ترامپ، لغو تحریم های اولیه آمریکا علیه ایران را روی میز گذاشت

 لارنس نورمن...

IMAGE

حفظ منافع مردم،اولویت اول اتوگالری پدر است 

 در هر حرفه و شغلی به طور معمول چند نام مشخص جایگاه خاصی دارند و در استان گیلان نیز حرفه ی نمایشگاه اتومبیل،...

IMAGE

مدیر ساندویچ لادن: چاشنی تمام غذاهایم عشق است

  در دنیای امروز، زمان در اختیار مردم بسیار محدود شده و این محدودیت زمانی با توجه به افزایش ساعات کار و اشتغال...

IMAGE

در آزمایشگاه طلا (گیلازر)کیفیت و مشتری مداری حرف اول را می زند

تمام تلاش ما جلب اعتماد و رضایت جامعه طلا و جواهر فروشان است امروزه شرایط تورمی جامعه، تصمیم...

IMAGE



آیا «مرگ مدرسه» فرا رسیده است؟

آیا مدرسه، به شکلی که ما می‌شناسیم، در حال نابودی است؟ اعلام اخیر دونالد ترامپ مبنی بر انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا و سپردن کنترل آموزش به ایالت‌ها و والدین، نشانه‌ای از تغییرات عمیق در نظام آموزشی غرب است. ترامپ معتقد است که دولت نباید در آموزش دخالت کند و سیستم مدارس دولتی ناکارآمد است. در همین راستا، او از مدل‌هایی مانند مدارس خصوصی، آموزش خانگی و برنامه‌های نوآورانه آموزشی حمایت می‌کند. هم‌زمان، ایلان ماسک، کارآفرین پیشرو، مدت‌هاست که مدارس سنتی را ناکارآمد می‌داند. او با تأسیس مدرسه Ad Astra و سپس مدرسه X، مدل جدیدی از آموزش را معرفی کرده که بر حل مسئله، یادگیری عملی و کنار گذاشتن روش‌های سنتی تأکید دارد. آیا این تحولات، آغاز یک عصر جدید آموزشی هستند؟ آیا مدارس دولتی و سیستم آموزشی کلاسیک به پایان خود نزدیک شده‌اند؟ مروری کوتاه بر تاریخ آموزش و پرورش مدرسه در عصر کشاورزی و صنعتی: از خانواده تا کارخانه در گذشته‌های دور، یادگیری در دل خانواده‌ها و از طریق رابطه استاد و شاگرد انجام می‌شد. اما با انقلاب صنعتی، نیاز به نیروی کار تخصصی موجب شد که مدارس عمومی، شبیه کارخانه‌ها طراحی شوند: _برنامه درسی یکسان برای همه _ساعت‌های مشخص، زنگ‌های کلاس، امتحانات استاندارد _تربیت نیروی کار مطیع و سازگار با ساختار صنعتی این مدل، تا قرن بیستم کارآمد بود، اما با ورود به عصر دیجیتال، مدارس با بحران ناکارآمدی روبه‌رو شدند. چالش‌های مدارس در عصر دیجیتال:۱. سرعت تغییرات از مدارس پیشی گرفته است.در حالی که هوش مصنوعی، رباتیک و فناوری‌های نوین سرعت تحولات را افزایش داده‌اند، ساختار سنتی مدارس همچنان مبتنی بر حفظیات و شیوه‌های قدیمی است. ۲. فارغ‌التحصیلان بی‌مهارت و منفعل‌اند.بسیاری از فارغ‌التحصیلان حتی مهارت‌های ابتدایی حل مسئله و تفکر انتقادی را ندارند. مدارسی که روزگاری برای تربیت نیروی انسانی کارآمد طراحی شده بودند، امروز نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای بازار کار مدرن باشند. ۳. بحران کرونا و تحول آموزششیوع کرونا نشان داد که مدارس سنتی انعطاف‌پذیر نیستند. آموزش آنلاین به سرعت گسترش یافت و نشان داد که روش‌های جدید، کارآمدتر و کم‌هزینه‌تر از مدل‌های سنتی... ادامه مطلب...

تنوع غذایی بی نظیر با کیفیتی ممتاز و قیمت مناسب

 در رستوران صدف 


شهر رشت؛ بدون شک بهترین مقصد گردشگری غذا در سراسر ایران است. شهری با رستوران های متعدد، که هر یک در نوع خود بی نظیر هستند و نقش پررنگی در رونق اقتصاد گردشگری بازی می کنند. بنابراین در این شماره با سرآشپزان حرفه ای و خوش سابقه رستوران صدف، آقایان: جعفر حق شناس و امیر حمیدی که با هدف توسعه کسب و کار سالم، متعهد و پایدار در صنعت رستوران داری و گردشگری غذا؛ بهداشت، کیفیت و سلامت غذایی را در سطح بسیار عالی سرلوحه خدمات خود قرار داده اند مصاحبه ای اختصاصی انجام داده ایم که در ذیل می آید:


آقای جعفر حق شناس در مصاحبه با خبرنگار ما ابتدا با بیان اینکه امروزه آنچه در صنعت رستوران داری مشتریان را جذب خود می کند عطر و طعم، رنگ و بو، تازگی و سلامت غذا است، اظهار کرد: «از شروع به کار مجموعه، به پاسداشت فرهنگ غذایی مردم گیلان و به ویژه شهر رشت، با تکیه بر تیم حرفه ای رستوران صدف، اولویت هایی را در جهت حفظ حال خوب و پذیرایی شایسته از میهمانان و گردشگران، برای خلق استانداردی تازه از یک غذای سالم، متفاوت و با کیفیت ترسیم کرده ایم و بر این اساس، روزی که داشتیم برای برند رستوران صدف تعهد می نوشتیم، به گزینه های زیادی فکر کردیم و در نهایت یکی از سخت ترین آیتم ها را انتخاب کردیم و متعهد شدیم هر روز مواد اولیه همان روز را خریداری کنیم. از گوشت گرم و متریال با کیفیت و سالم استفاده کنیم تا تحت هيچ شرايطي؛ (بهداشت، کیفیت و سلامت غذایی) رستوران صدف تغيير نكند. این تعهد آسانی نیست ولی سختی اش به لذتش می ارزه و ما همواره به آن پایبند هستیم. چون بر این باوریم که ارائه غذای با کیفیت، همراه با قیمت مناسب و رفتار محترمانه توأم با ادب، منجر می شود مشتریان رستوران صدف، که گرانبها ترین سرمایه ما محسوب می شوند، یقین حاصل کنند که سلامتی شان برای ما ارزشمند است و رستوران صدف را همانند یک فیلم خوب! یک دوست خوب! به دیگران پیشنهاد دهند.»


وی با بیان اینکه صنعت رستوران داری یکی از عوامل اصلی در توسعه گردشگری است و نقش مهمی در جذب توریست و افزایش درآمد اقتصادی یک منطقه دارد. به ضرورت حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران در زمینه برخورداری از مشوق های مالیاتی اشاره کرد و افزود: « اهمیت مالیات و نحوه اخذ و باز توزیع آن در راهبرد اقتصادی کشورها بر کسی پوشیده نیست. اما به عنوان یک کارآفرین از مسئولان انتظار داریم که با اعمال سیاست های تشویقی مالیاتی، پس از بازدید و مشاهده عملکرد واحدهایی همچون رستوران صدف، که ظرفیت بالایی در عرصه خدمات رسانی به مردم در حوزه گردشگری غذا دارند؛ توسعه پایدار، تأمین رفاه و امنیت اقتصادی و اجتماعی کارآفرینان را به عنوان اولویتی کلیدی و اساسی مد نظر قرار دهند. مقوله ای که ایران بزرگ ما در عرصه اشتغال پایدار، بیش از هر زمان دیگر به آن نیاز دارد تا بتواند همچون عقابی تیز پرواز، در فضای پیشرفت و آبادانی و افتخار اوج گیرد.»


در ادامه این گفتگوی صمیمی، سرآشپز امیر حمیدی، به روز بودن در حرفه ی آشپزی را به خصوص در شهر رشت امری ضروری ارزیابی کرد و آنگاه با اعلام اینکه خوراکی ها، بخشی از تاریخ و تمدن و فرهنگ جدانشدنی مردم گیلان زمین محسوب می شود و از شرق تا غرب، شهر به شهر، روستا به روستا طعم و مزه های واقعی و اصیل در تار و پود زندگی مردمان این منطقه ریشه دوانده است، افزود: «به عمل آوری و طبخ انواع غذا که به نظر کاری ساده می آید، علاوه بر تبحر و تجربه به ذوق و خلاقیت ویژه ای نیازمند است و از این رهگذر، رمز موفقیت یک سرآشپز موفق و توانمند، دقیقاً در خلاقیت و ابتکاراتی است که در طبخ انواع غذاها اعمال می کند.»


این سرآشپز توانمند و کارآزموده در همین حال با بیان اینکه عاشق داستان طعم سازی غذا است و خلاقیت و نوآوری، جایگاه ویژه ای در طبخ و آماده سازی غذاهای (ایرانی، گیلانی و فرنگی) رستوران صدف دارد، در پاسخ به این سؤال خبرنگار ما که آیا با این حرف موافق هستید که غذایی که با عشق و علاقه درست شود، طعم و مزه بهتری دارد یا خیر، گفت: «قطعاًهمین طور است. غذایی که با جان و دل پخته شود، طعم مطلوبی می گیرد. وقتی با عشق آشپزی می کنید همه معادلات تغییر می کنند و شما میهمانان خود را به دنیایی خوشمزه و طبخ غذایی بی نظیر دعوت می کنید و در این رابطه باید اذعان کنم که این عبارت در رستوران صدف، کاملاً مصداق دارد و ما به لطف پروردگار متعال و پشتوانه همراهی مردم عزیز و گردشگران گرامی توانسته ایم، رستوران صدف را به عنوان یک برند موفق و مورد اعتماد در صنعت رستوران داری کشور مطرح کنیم.»


مدیریت رستوران صدف در پایان فرصت را مغتنم شمرده و از اعضای خانواده، تیم پرتلاش و مجرب رستوران صدف و همچنین حُسن اعتماد مردم عزیز گیلان و به خصوص رشت که غذاهای بسیار متنوع رستوران صدف را برای مصرف انتخاب می کنند صمیمانه تقدیر و تشکر کردند و برای مسئولان ادارات بهداشت، اتاق اصناف، اتحادیه صنفی و دیگر دست اندرکارانی که در زمینه سلامت و بهداشت جامعه و خدمت به مردم تلاش می کنند آرزوی توفیق و سلامتی کردند.


آدرس: رشت،بلوار شیون فومنی،شهرک حبیب زاده، جنب آی تک
تلفن: 01333441745 – 01333430949
تلفن همراه: 09393554001
اینستاگرام رستوران صدف: sadafrestaura…
اینستاگرام شف حمیدی: amir_hamidi_chef